Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kapadokya bahcestar
Antrenman Tactiek cris 2
47% Balbezit 53%
96% Spel op eigen helft 4%
0 Doelpogingen 59
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 52.6
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen uitstekend
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Cyll kopt de bal weg. Cárcamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcamo geeft een hoge lob. Hodulík is nu in balbezit. Hodulík haalt uit met een fantastische trap. Mihart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Amorusi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cárcamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcamo geeft de bal voor. Gammeltoft Hansen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:1

3e minuut.
Orsini onderschept slim de pass. Orsini passt de bal in één keer door. Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Gammeltoft Hansen draait met de bal, schiet en ... Mihart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:2

5e minuut.
Gammeltoft Hansen probeert naar een medespeler te passen. de Roon heeft problemen om de bal te vangen. Hodulík rent richting de bal. de Roon bereikt de bal nog maar net als eerste. de Roon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:3

6e minuut.
Gammeltoft Hansen speelt de bal door. Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodulík onderschept slim de pass. de Roon rent richting de bal. de Roon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:4

6e minuut.
Mackiewicz met een sublieme pass. Özbakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakan passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Juan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:5

8e minuut.
Princip is nu in balbezit. Princip geeft een lange en hoge pass. de Roon bereikt de bal nog maar net als eerste. de Roon schiet op doel. Mihart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:6

9e minuut.
Supka passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orsini met de inworp. Gammeltoft Hansen rent richting de bal. Gammeltoft Hansen geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. de Roon is nu in balbezit. de Roon schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:7

10e minuut.
Juan geeft een lange en hoge pass. Princip rent richting de bal. Princip geeft een lange en hoge pass. Hodulík krijgt zijn hoofd ertegen. Mihart maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

12e minuut.
Mihart trapt de bal weg. Cárcamo met een sublieme pass. Orsini is nu in balbezit. Orsini geeft een hoge lob. Hodulík krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Mihart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Roon is nu in balbezit. de Roon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:8

14e minuut.
Özbakan is nu in balbezit. de Roon verovert de bal door een tackle van achteren. de Roon passt de bal met de wreef. Hodulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodulík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
de Roon speelt de bal door. Cárcamo geeft de bal voor. Hodulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodulík haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mihart trapt de bal weg van het doel. Cárcamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcamo passt de bal met de wreef. Hodulík rent richting de bal. Hodulík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:9

17e minuut.
Orsini is nu in balbezit. Orsini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gammeltoft Hansen de bal. Gammeltoft Hansen schiet op doel. Mihart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:10

18e minuut.
Orsini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gammeltoft Hansen controleert de bal met de borst. Gammeltoft Hansen met een sublieme pass. Hodulík is nu in balbezit. Hodulík draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Roon bereikt de bal nog maar net als eerste. de Roon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:11

20e minuut.
Orsini met een snelle inworp. Gammeltoft Hansen controleert de bal met de borst. Gammeltoft Hansen met een sublieme pass. de Roon rent richting de bal. de Roon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:12

21e minuut.
Klungelig pakt de Roon de bal. Cárcamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcamo passt de bal in één keer door. Hodulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodulík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Roon is nu in balbezit. de Roon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:13

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mihart trapt de bal weg van het doel. Cárcamo kopt de bal weg. de Roon bereikt de bal nog maar net als eerste. de Roon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hodulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammeltoft Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabak verovert de bal door een tackle van achteren. Hodulík is nu in balbezit. Hodulík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hodulík bereikt de bal nog maar net als eerste. de Roon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodulík rent richting de bal. Hodulík schiet op doel. Mihart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:14

30e minuut.
Cárcamo rent richting de bal. Cárcamo passt de bal zonder na te denken. Melekyüz speelt de bal door. Cárcamo is nu in balbezit. Cárcamo passt de bal zonder na te denken. Mihart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Roon rent richting de bal. de Roon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gammeltoft Hansen rent richting de bal. Gammeltoft Hansen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:15

34e minuut.
de Roon is nu in balbezit. de Roon speelt de bal door. Klungelig pakt Gammeltoft Hansen de bal. Hodulík is nu in balbezit. Hodulík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Mihart met een harde bal richting middenveld. Cárcamo kopt de bal weg. Hodulík heeft problemen om de bal te vangen. Hodulík draait met de bal, schiet en ... Mihart bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:16

36e minuut.
Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsini passt de bal met de wreef. Demirçetin geeft een lange en hoge pass. Hodulík rent richting de bal. Hodulík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cyll rent richting de bal. Cyll passt de bal zonder na te denken. Hodulík rent richting de bal. Hodulík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:17

39e minuut.
Cárcamo passt de bal in één keer door. Gammeltoft Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammeltoft Hansen probeert naar een medespeler te passen. Hodulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodulík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:18

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orsini met de inworp. Gammeltoft Hansen rent richting de bal. Gammeltoft Hansen schiet op doel. Mihart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:19

42e minuut.
Daar is Juan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özbakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakan passt de bal zonder na te denken. Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Gammeltoft Hansen schiet op doel. Mihart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Gammeltoft Hansen haalt uit met een fantastische trap. Mihart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hodulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodulík schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. de Roon rent richting de bal. de Roon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:20

44e minuut.
Inworp. Orsini met een snelle inworp. Gammeltoft Hansen controleert de bal met de borst. Gammeltoft Hansen passt de bal zonder na te denken. Orsini geeft een lange en hoge pass. Mihart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kapadokya 97%, bahcestar 3%.
Kapadokya - bahcestar 0:20

46e minuut.
Princip probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Cárcamo de bal onder controle te krijgen. Orsini probeert naar een medespeler te passen. de Roon rent richting de bal. de Roon haalt uit met een fantastische trap. Mihart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:21

49e minuut.
Hodulík passt de bal zonder na te denken. Cárcamo is nu in balbezit. Cárcamo passt de bal met de wreef. de Roon heeft problemen om de bal te vangen. de Roon haalt uit met een fantastische trap. Mihart bokst de bal weg. Klungelig pakt Juan de bal. de Roon bereikt de bal nog maar net als eerste. de Roon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:22

51e minuut.
Orsini met een sublieme pass. Hodulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodulík met een sublieme pass. de Roon bereikt de bal nog maar net als eerste. de Roon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mihart met een harde bal richting middenveld. Demirçetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirçetin passt de bal in één keer door. Princip met een sublieme pass. Orsini probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Hodulík passt de bal in één keer door. Cárcamo rent richting de bal. Cárcamo passt de bal met de wreef. de Roon bereikt de bal nog maar net als eerste. de Roon draait met de bal, schiet en ... Mihart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Özbakan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cárcamo is nu in balbezit. Cárcamo passt de bal met de wreef. de Roon rent richting de bal. de Roon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:23

59e minuut.
Cyll speelt de bal door. Cárcamo geeft een hoge lob. Hodulík heeft problemen om de bal te vangen. Gammeltoft Hansen rent richting de bal. Gammeltoft Hansen haalt uit met een fantastische trap. Mihart bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:24

60e minuut.
Cyll speelt de bal door. Orsini is nu in balbezit. Orsini met een sublieme pass. Hodulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodulík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Kabak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orsini met een sublieme pass. Klungelig pakt Amorusi de bal. Hodulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodulík schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Cyll bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyll geeft een hoge lob. Cárcamo is nu in balbezit. Cárcamo geeft een hoge lob. Hodulík maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:25

69e minuut.
Mihart met een harde bal richting middenveld. Mikulić kopt de bal weg. Cárcamo is nu in balbezit. Cárcamo geeft een lange en hoge pass. Hodulík springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Gammeltoft Hansen probeert naar een medespeler te passen. Amorusi rent richting de bal. Hodulík onderschept slim de pass. Hodulík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:26

72e minuut.
Supka rent richting de bal. Orsini verovert de bal door een tackle van achteren. Orsini geeft een hoge lob. Hodulík rent richting de bal. Hodulík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:27

74e minuut.
Orsini met de inworp. Gammeltoft Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammeltoft Hansen speelt de bal door. Hodulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodulík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:28

75e minuut.
Orsini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gammeltoft Hansen rent richting de bal. Gammeltoft Hansen met een sublieme pass. Hodulík rent richting de bal. Hodulík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:29

79e minuut.
Cyll speelt de bal door. Cárcamo rent richting de bal. Cárcamo met een sublieme pass. Hodulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodulík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:30

80e minuut.
Bordese komt het veld opgelopen. Paganel komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orsini met de inworp. Paganel probeert de bal met de borst te controleren. Paganel draait met de bal, schiet en ... Mihart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:31

83e minuut.
Paganel heeft problemen om de bal te vangen. Hodulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodulík passt de bal in één keer door. de Roon is nu in balbezit. de Roon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:32

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szajewski komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Amorusi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orsini met een snelle inworp. Paganel is nu in balbezit. Paganel passt de bal met de wreef. Mihart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mihart met een sublieme pass. Cárcamo met een sublieme pass. Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsini geeft een lange en hoge pass. Hodulík maakt een snoekduik en kopt de bal. Mihart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - bahcestar 0:33

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kapadokya 95%, bahcestar 5%.
Kapadokya - bahcestar 0:33