Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:06
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.01
  • Stadion: Bordomavi Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 34919
Boca Juniors_61 Ömer City
Eski günler. Tactiek Çift Forvet
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
68.2 gemiddelde waardering 63.7
formidabel Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


18e minuut.
Bobadilla rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tilea met een snelle inworp. Sarti rent richting de bal. Sarti schiet op doel. Burgos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Loperena passt de bal met de wreef. Wróbel is nu in balbezit. Tunçeri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tunçeri krijgt een gele kaart. Wróbel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sarti neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Burgos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - Ömer City 0:1

32e minuut.
Boffin onderschept slim de pass. Ciolţea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boffin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boffin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Akifli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boca Juniors_61 - Ömer City 1:1

33e minuut.
Rio met een sublieme pass. Boffin rent richting de bal. Boffin passt de bal in één keer door. Maruna rent richting de bal. Maruna draait met de bal, schiet en ... Akifli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
MacRach is nu in balbezit. MacRach passt de bal zonder na te denken. Sorokin speelt de bal door. Maruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruna schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - Ömer City 2:1

38e minuut.
Tunçeri geeft een hoge lob. Inworp. Bobadilla met de inworp. Sarti is nu in balbezit. Sarti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sorokin met een snelle inworp. Philips probeert naar een medespeler te passen. Maruna rent richting de bal. Maruna haalt uit met een fantastische trap. Akifli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors_61 44%, Ömer City 56%.
Boca Juniors_61 - Ömer City 2:1

48e minuut.
Tunçeri kopt de bal weg. Daar is Philips, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarti rent richting de bal. Sarti draait met de bal, schiet en ... Burgos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boca Juniors_61 - Ömer City 2:2

58e minuut.
MacRach passt de bal met de wreef. Philips met een sublieme pass. MacRach is nu in balbezit. MacRach passt de bal in één keer door. Philips geeft de bal voor. Akifli bokst de bal weg. Maruna is nu in balbezit. Maruna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - Ömer City 3:2

59e minuut.
Rio speelt de bal door. Fusi probeert naar een medespeler te passen. Ciolţea rent richting de bal. Maruna onderschept slim de pass. Maruna haalt uit met een fantastische trap. Akifli bokst de bal weg.

61e minuut.
Daar is MacRach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacRach geeft de bal voor. Ciolţea rent richting de bal. Maruna onderschept slim de pass. Maruna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Philips met een sublieme pass. MacRach heeft problemen om de bal te vangen. MacRach geeft een hoge lob. Boffin maakt een snoekduik en kopt de bal. Akifli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - Ömer City 4:2

66e minuut.
Sorokin probeert naar een medespeler te passen. Boffin is nu in balbezit. MacRach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRach geeft een lange en hoge pass. Maruna krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Philips met een sublieme pass. MacRach rent richting de bal. MacRach geeft een hoge lob. Boffin springt en kopt de bal. Akifli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Akifli trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sorokin met de inworp. Philips is nu in balbezit. Philips geeft de bal voor. Akifli bokst de bal weg.

70e minuut.
Sorokin passt de bal in één keer door. Philips probeert naar een medespeler te passen. MacRach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRach geeft een hoge lob. Boffin maakt een snoekduik en kopt de bal. Akifli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rodoper speelt de bal door. Daar is Philips, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Philips met een sublieme pass. Maruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Akifli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors_61 31%, Ömer City 69%.
Boca Juniors_61 - Ömer City 4:2