Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
07Antalya Spor07 Şavşat FC
delidumrul Tactiek 4-1-3-2
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
64.6 gemiddelde waardering 57.4
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Páncsics probeert naar een medespeler te passen. Prizetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prizetko geeft de bal voor. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - Şavşat FC 1:0

4e minuut.
Gâlcă probeert naar een medespeler te passen. Bengüer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengüer passt de bal in één keer door. Ollero rent richting de bal. Ollero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
07Antalya Spor07 - Şavşat FC 1:1

6e minuut.
Pitner onderschept slim de pass. Pitner passt de bal zonder na te denken. Ajdinaj is nu in balbezit. Ajdinaj schiet op doel. Rayzel probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Choquere rent richting de bal. Choquere geeft een lange en hoge pass. Pitner kopt de bal weg. Prizetko is nu in balbezit. Prizetko draait met de bal, schiet en ... Rayzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gargano geeft een lange en hoge pass. Prizetko rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gargano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Prizetko krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gargano passt de bal zonder na te denken. Ajdinaj is nu in balbezit. Ajdinaj passt de bal in één keer door. Ðujić is nu in balbezit. Ðujić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fijarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ðujić is nu in balbezit. Páncsics rent richting de bal. Páncsics schiet op doel. Rayzel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - Şavşat FC 2:1

35e minuut.
Fijarczyk geeft de bal voor. Schönenberger is nu in balbezit. Ayzenberg begaat een overtreding. Schönenberger raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Orbán neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ollero krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Ðujić speelt de bal door. Ajdinaj is nu in balbezit. Ajdinaj probeert naar een medespeler te passen. Páncsics rent richting de bal. Páncsics draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gargano is nu in balbezit. Choquere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gargano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koblak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Emczyński controleert de bal met de borst. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajdinaj rent richting de bal. Ajdinaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 07Antalya Spor07 48%, Şavşat FC 52%.
07Antalya Spor07 - Şavşat FC 2:1

47e minuut.
Gâlcă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bengüer is nu in balbezit. Gargano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bengüer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orbán wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Mader geeft een lange en hoge pass. Gargano rent richting de bal. Klungelig pakt Gargano de bal. Gargano passt de bal zonder na te denken. Prizetko is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Gargano is nu in balbezit. Gargano met een sublieme pass. Prizetko rent richting de bal. Prizetko haalt uit met een fantastische trap. Rayzel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - Şavşat FC 3:1

68e minuut.
Pitner rent richting de bal. Pitner passt de bal met de wreef. Prizetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prizetko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - Şavşat FC 4:1

71e minuut.
Ðujić met een sublieme pass. Gargano rent richting de bal. Gargano passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Prizetko de bal. Prizetko haalt uit met een fantastische trap. Rayzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - Şavşat FC 5:1

75e minuut.
Gargano rent richting de bal. Choquere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gargano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zelek komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Bengüer speelt de bal door. Gâlcă rent richting de bal. Gâlcă passt de bal met de wreef. Ollero rent richting de bal. Ollero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ðujić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ajdinaj rent richting de bal. Ajdinaj geeft een hoge lob. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics haalt uit met een fantastische trap. Zelek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 07Antalya Spor07 41%, Şavşat FC 59%.
07Antalya Spor07 - Şavşat FC 5:1