Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANTALYA FC ALL LOSERS
EfesTR Tactiek BUGG
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
11 Buitenspel 2
58.2 gemiddelde waardering 51.9
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Motłoszyński met een sublieme pass. Ganga heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Büyükburç. Büyükburç krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Çığ geeft de bal voor. Inworp. Ganga met een snelle inworp. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Adão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iwaniuk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - ALL LOSERS 0:1

32e minuut.
Büyükburç is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bulut. Büyükburç is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Büyükburç met een snel genomen vrije trap. Kaliterna kopt de bal weg. Jansen geeft een lange en hoge pass. Kaliterna maakt een snoekduik en kopt de bal. Ermak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Vulpeş probeert naar een medespeler te passen. Jansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuronen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kuronen krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Daar is Wlazło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wlazło passt de bal met de wreef. Placuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. París onderschept slim de pass. París schiet op doel. Ermak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTALYA FC 50%, ALL LOSERS 50%.
ANTALYA FC - ALL LOSERS 0:1

46e minuut.
Kuronen geeft de bal voor. Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło passt de bal zonder na te denken. París rent richting de bal. París haalt uit met een fantastische trap. Ermak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. París geeft een lange en hoge pass. Kaliterna springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANTALYA FC - ALL LOSERS 1:1

53e minuut.
Wlazło probeert naar een medespeler te passen. París is nu in balbezit. París geeft een lange en hoge pass. Kaliterna rent richting de bal. Kaliterna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - ALL LOSERS 2:1

61e minuut.
Wlazło probeert naar een medespeler te passen. Büyükburç geeft de bal voor. Daar is París, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. París draait met de bal, schiet en ... Ermak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - ALL LOSERS 3:1

63e minuut.
París controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Marashliev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wlazło rent richting de bal. Wlazło geeft de bal voor. Kaliterna springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Marashliev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaliterna onderschept slim de pass. Placuszek onderschept slim de pass. París verovert de bal door een tackle van achteren. París draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. París is nu in balbezit. París haalt uit met een fantastische trap. Ermak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - ALL LOSERS 4:1

71e minuut.
Motłoszyński onderschept slim de pass. Motłoszyński met een sublieme pass. Ganga is nu in balbezit. Ganga geeft een lange en hoge pass. Diago verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Büyükburç met een sublieme pass. Jansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuronen maakt een afschuwelijke overtreding. Kuronen krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Jansen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jansen kan niet meer verder spelen. Gutiérrez komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Bulut geeft een hoge lob. Çığ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal schiet op doel. Adão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - ALL LOSERS 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTALYA FC 34%, ALL LOSERS 66%.
ANTALYA FC - ALL LOSERS 4:2