Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LA ILAHE ILLALLAH ! Zero Tolerance SK
terss Tactiek 2024.11
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
25 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
77.7 gemiddelde waardering 67.2
wonderbaarlijk Schieten formidabel
wonderbaarlijk Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Vente geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eftimescu met een snelle inworp. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Marčeta krijgt zijn hoofd ertegen. Kontodimos bokst de bal weg.

9e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal met de wreef. Eftimescu rent richting de bal. Eftimescu geeft een hoge lob. Marčeta maakt een snoekduik en kopt de bal. Kontodimos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Marčeta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spelbos. Marčeta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marčeta met een snel genomen vrije trap. Thys springt en kopt de bal. Kontodimos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eftimescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mrozik met een sublieme pass. Klungelig pakt Thys de bal. Thys draait met de bal, schiet en ... Paal! Kontodimos probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Majcher de bal. Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. Thys schiet op doel. Kontodimos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spelbos is nu in balbezit. Spelbos geeft de bal voor. Ţigănaş kopt de bal weg. Proença is nu in balbezit. Proença schiet op doel. Mengardo bokst de bal weg.

32e minuut.
Negão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negão passt de bal in één keer door. Eftimescu speelt de bal door. Marčeta is nu in balbezit. Marčeta haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos bokst de bal weg. Daar is Vente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mrozik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marčeta springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Proença kopt de bal weg. Daar is Zagajewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagajewski geeft een lange en hoge pass. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ţigănaş verovert de bal door een tackle van achteren. Negão begaat een overtreding. Ţigănaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Negão speelt de bal door. Ţigănaş komt bij de bal en schiet. Mengardo bokst de bal weg.

40e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal in één keer door. Vente is nu in balbezit. Thys onderschept slim de pass. Thys schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Zagajewski passt de bal zonder na te denken. Madoń met een sublieme pass. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft een hoge lob. Marčeta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrozik passt de bal zonder na te denken. Marčeta rent richting de bal. Marčeta haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA ILAHE ILLALLAH ! - Zero Tolerance SK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA ILAHE ILLALLAH ! 41%, Zero Tolerance SK 59%.
LA ILAHE ILLALLAH ! - Zero Tolerance SK 1:0

47e minuut.
Spelbos rent richting de bal. Spelbos met een sublieme pass. Kuo chuan speelt de bal door. Proença rent richting de bal. Proença schiet op doel. Mengardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Adal probeert naar een medespeler te passen. Kuo chuan speelt de bal door. Proença rent richting de bal. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LA ILAHE ILLALLAH ! - Zero Tolerance SK 1:1

55e minuut.
Negão verovert de bal door een tackle van achteren. Negão geeft een lange en hoge pass. Thys is nu in balbezit. Thys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LA ILAHE ILLALLAH ! - Zero Tolerance SK 2:1

57e minuut.
Spelbos geeft de bal voor. Eftimescu geeft de bal voor. Thys is nu in balbezit. Thys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LA ILAHE ILLALLAH ! - Zero Tolerance SK 3:1

59e minuut.
Szczygielski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Spelbos de bal. Harasimczuk probeert naar een medespeler te passen. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Proença haalt uit met een fantastische trap. Mengardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Eftimescu geeft de bal voor. Thys rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vente. Thys raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Marčeta komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Eftimescu kopt de bal weg. Mrozik is nu in balbezit. Mrozik passt de bal in één keer door. Eftimescu geeft de bal voor. Thys maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Majcher verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Majcher begaat een overtreding. Majcher krijgt een gele kaart. Ortiz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eftimescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Thys maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spelbos rent richting de bal. Spelbos geeft de bal voor. Eftimescu is nu in balbezit. Eftimescu geeft een lange en hoge pass. Marčeta springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Madoń probeert naar een medespeler te passen. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu met een sublieme pass. Thys is nu in balbezit. Thys schiet op doel. Kontodimos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Marčeta is nu in balbezit. García Rivas speelt de bal door. Eftimescu speelt de bal door. Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. Thys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Madoń probeert naar een medespeler te passen. Mrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu speelt de bal door. Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. Thys draait met de bal, schiet en ... Kontodimos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA ILAHE ILLALLAH ! 41%, Zero Tolerance SK 59%.
LA ILAHE ILLALLAH ! - Zero Tolerance SK 3:1