Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:05
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.01
  • Stadion: LOSING ROAD
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 22761
ALL LOSERS Ömer City
BUGG Tactiek Çift Forvet
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
55.5 gemiddelde waardering 63.3
very good Schieten excellent
good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


9e minuut.
Ermak probeert naar een medespeler te passen. Fusi kopt de bal weg. Daar is İslam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Loperena met een sublieme pass. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Sarti is nu in balbezit. Sarti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ganga met een snelle inworp. İslam bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal onderschept slim de pass. Vidal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ünver de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fusi geeft een lange en hoge pass. Sarti is nu in balbezit. Sarti speelt de bal door. Wróbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróbel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mesthenaios verovert de bal door een tackle van achteren. Mesthenaios probeert naar een medespeler te passen. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Iwaniuk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Akifli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Placuszek onderschept slim de pass. Placuszek passt de bal met de wreef. Ganga probeert naar een medespeler te passen. Vidal is nu in balbezit. Vidal draait met de bal, schiet en ... Akifli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL LOSERS 51%, Ömer City 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALL LOSERS - Ömer City 0:0

55e minuut.
Bobadilla speelt de bal door. Sarti rent richting de bal. de Jong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Jong krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Motłoszyński passt de bal zonder na te denken. Gowin is nu in balbezit. Gowin passt de bal met de wreef. Iwaniuk rent richting de bal. Iwaniuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Fusi speelt de bal door. Klungelig pakt Loperena de bal. Loperena met een sublieme pass. Wróbel rent richting de bal. Wróbel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sarti bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL LOSERS 55%, Ömer City 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALL LOSERS - Ömer City 0:0