Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 18:04
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.01
  • Stadion: Bordomavi Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 35528
Bordomavi SK Kapadokya
BMSK Tactiek Antrenman
60% Balbezit 40%
12% Spel op eigen helft 88%
53 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 23.2
very good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Njarðarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş speelt de bal door. Ojeda rent richting de bal. Tlučhoř rent richting de bal. Tlučhoř haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Soysal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt García Menéndez de bal. García Menéndez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Milo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mihart met een harde bal richting middenveld. Ödemiş kopt de bal weg. Ojeda met een sublieme pass. Milo is nu in balbezit. Milo haalt uit met een fantastische trap. Mihart bokst de bal weg. Tlučhoř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlučhoř draait met de bal, schiet en ... Mihart werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Juan trapt de bal weg. Ödemiş kopt de bal weg. Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tlučhoř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tlučhoř draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mihart trapt de bal weg van het doel. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda speelt de bal door. Klungelig pakt Milo de bal. Milo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Kapadokya 1:0

7e minuut.
Mihail geeft een hoge lob. Weinstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Weinstein passt de bal zonder na te denken. Tlučhoř is nu in balbezit. Tlučhoř draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Kapadokya 2:0

9e minuut.
Klungelig pakt Tola de bal. Juan is nu in balbezit. Juan passt de bal in één keer door. Tlučhoř rent richting de bal. Tlučhoř draait met de bal, schiet en ... Mihart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ödemiş zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mihart trapt de bal weg van het doel. Ojeda kopt de bal weg. Milo heeft problemen om de bal te vangen. Tlučhoř rent richting de bal. Tlučhoř schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Kapadokya 3:0

12e minuut.
Tola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda speelt de bal door. Tlučhoř is nu in balbezit. Tlučhoř draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Klungelig pakt Mihail de bal. Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş geeft de bal voor. Milo is nu in balbezit. Milo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Milo rent richting de bal. Milo passt de bal met de wreef. Tlučhoř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlučhoř draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Kapadokya 4:0

24e minuut.
Ödemiş probeert naar een medespeler te passen. Tlučhoř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlučhoř met een sublieme pass. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda draait met de bal, schiet en ... Mihart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Kapadokya 5:0

27e minuut.
García Menéndez probeert de bal aan de voet te houden. Ojeda rent richting de bal. Ojeda speelt de bal door. Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tlučhoř rent richting de bal. De bal raakt de paal. Daar is Tlučhoř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Kapadokya 6:0

29e minuut.
García Menéndez passt de bal met de wreef. Ojeda rent richting de bal. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt García Menéndez de bal. Ödemiş is nu in balbezit. Mackiewicz begaat een overtreding. Mackiewicz krijgt een gele kaart. Ödemiş raakt geblesseerd tijdens het duel. García Menéndez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Milo met een sublieme pass. Tlučhoř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlučhoř haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Kapadokya 7:0

31e minuut.
Külbırakmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanver probeert naar een medespeler te passen. Milo kan de bal niet met de borst controleren. Milo schiet op doel. Mihart werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Kapadokya 8:0

38e minuut.
Tlučhoř schiet op doel. Daar is Juan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tola bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo verovert de bal door een tackle van achteren. Milo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Kapadokya 9:0

39e minuut.
Ödemiş met een snelle inworp. García Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Menéndez probeert naar een medespeler te passen. Milo rent richting de bal. Milo haalt uit met een fantastische trap. Mihart bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Kapadokya 10:0

40e minuut.
Tola heeft problemen om de bal te vangen. Tola speelt de bal door. Milo rent richting de bal. Milo draait met de bal, schiet en ... Mihart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Kapadokya 11:0

42e minuut.
Ödemiş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Menéndez geeft een hoge lob. Milo rent richting de bal. Milo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Kapadokya 12:0

42e minuut.
Mackiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tola de bal. Tlučhoř rent richting de bal. Tlučhoř passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Milo passt de bal zonder na te denken. Tlučhoř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tola is nu in balbezit. Tlučhoř onderschept slim de pass. Tlučhoř schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bordomavi SK 12%, Kapadokya 88%.
Bordomavi SK - Kapadokya 12:0

47e minuut.
Mihart met een harde bal richting middenveld. García Menéndez kopt de bal weg. Klungelig pakt Kabak de bal. Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Tlučhoř rent richting de bal. Ojeda rent richting de bal. Ojeda met een sublieme pass. Daar is Tlučhoř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tlučhoř haalt uit met een fantastische trap. Mihart bokst de bal weg. Milo rent richting de bal. Milo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milo rent richting de bal. Milo draait met de bal, schiet en ... Mihart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Kapadokya 13:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ödemiş met een snelle inworp. García Menéndez speelt de bal door. Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Strungăreanu speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ödemiş met een snelle inworp. García Menéndez rent richting de bal. García Menéndez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mihart met een harde bal richting middenveld. Ojeda kopt de bal weg. Ödemiş is nu in balbezit. Milo is nu in balbezit. Milo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mihart trapt de bal weg. Ojeda kopt de bal weg. Tlučhoř is nu in balbezit. Tlučhoř draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ojeda speelt de bal door. Daar is Milo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tlučhoř is nu in balbezit. Tlučhoř draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Kapadokya 14:0

66e minuut.
Ödemiş rent richting de bal. Ödemiş passt de bal zonder na te denken. Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo draait met de bal, schiet en ... Mihart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Kapadokya 15:0

67e minuut.
Ödemiş neemt de hoekschop. Ojeda rent richting de bal. Ojeda geeft een hoge lob. Tlučhoř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlučhoř haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Mihart trapt de bal weg. Mackiewicz kopt de bal weg. Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlučhoř verovert de bal door een tackle van achteren. Tlučhoř haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda speelt de bal door. Tlučhoř bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo is nu in balbezit. Milo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Tlučhoř de bal. Milo rent richting de bal. Juan rent richting de bal. Milo onderschept slim de pass. Milo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Kapadokya 16:0

77e minuut.
Milo probeert naar een medespeler te passen. Tlučhoř is nu in balbezit. Mihail bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlučhoř verovert de bal door een tackle van achteren. Tlučhoř haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Kapadokya 17:0

78e minuut.
Supka heeft problemen om de bal te vangen. Strungăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ödemiş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Menéndez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Ojeda passt de bal met de wreef. Milo is nu in balbezit. Milo schiet op doel. Mihart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Kapadokya 18:0

81e minuut.
Daar is Ödemiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Menéndez rent richting de bal. García Menéndez passt de bal zonder na te denken. Tlučhoř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlučhoř draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Kapadokya 19:0

87e minuut.
Tlučhoř passt de bal met de wreef. Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo passt de bal met de wreef. Tlučhoř rent richting de bal. Tlučhoř schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milo is nu in balbezit. Milo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bordomavi SK 12%, Kapadokya 88%.
Bordomavi SK - Kapadokya 19:0