Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 18:04
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.01
  • Stadion: bahcestar Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 23908
bahcestar LA ILAHE ILLALLAH !
cris 2 Tactiek kanat geri
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
63.4 gemiddelde waardering 75.1
very good Schieten outstanding
excellent Passen incredible
formidable Verdedigen incredible


3e minuut.
Ordubadlı is nu in balbezit. Ordubadlı probeert naar een medespeler te passen. Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. Thys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - LA ILAHE ILLALLAH ! 0:1

14e minuut.
Mrozik probeert de bal aan de voet te houden. Ordubadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordubadlı passt de bal zonder na te denken. Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. Thys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Negão verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz met een sublieme pass. Penano rent richting de bal. Penano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Penano rent richting de bal. Penano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - LA ILAHE ILLALLAH ! 0:2

24e minuut.
Arakelián speelt de bal door. Ordubadlı rent richting de bal. Ordubadlı passt de bal zonder na te denken. Thys is nu in balbezit. Thys schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Remień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Ordubadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordubadlı met een sublieme pass. Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. Thys haalt uit met een fantastische trap. Remień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - LA ILAHE ILLALLAH ! 0:3

32e minuut.
Thys schiet op doel. Demirçetin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrozik geeft een hoge lob. Penano springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ordubadlı rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mrozik met de inworp. Ordubadlı geeft een lange en hoge pass. Thys maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - LA ILAHE ILLALLAH ! 0:4

37e minuut.
Mrozik rent richting de bal. Mrozik met een sublieme pass. Ordubadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordubadlı geeft de bal voor. Penano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - LA ILAHE ILLALLAH ! 0:5

39e minuut.
Mrozik met een sublieme pass. Ortiz rent richting de bal. Ortiz passt de bal in één keer door. Ordubadlı is nu in balbezit. Ordubadlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bahcestar 67%, LA ILAHE ILLALLAH ! 33%.
bahcestar - LA ILAHE ILLALLAH ! 0:5

49e minuut.
Ortiz met een snelle inworp. Mrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrozik passt de bal in één keer door. Penano rent richting de bal. Penano schiet op doel. Remień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Daar is Ordubadlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordubadlı passt de bal in één keer door. Thys rent richting de bal. Thys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - LA ILAHE ILLALLAH ! 0:6

55e minuut.
Negão verovert de bal door een tackle van achteren. Negão geeft een hoge lob. Thys kopt de bal weg. Penano is nu in balbezit. Penano draait met de bal, schiet en ... Remień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Melekyüz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortiz met de inworp. Mrozik geeft een lange en hoge pass. Thys maakt een snoekduik en kopt de bal. Remień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz passt de bal met de wreef. Ortiz met een sublieme pass. Thys is nu in balbezit. Thys draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - LA ILAHE ILLALLAH ! 0:7

60e minuut.
Thys is nu in balbezit. Thys probeert naar een medespeler te passen. Penano rent richting de bal. Penano schiet op doel. Cárcamo probeert de bal aan de voet te houden. Remień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Mikulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrozik verovert de bal door een tackle van achteren. Mrozik geeft de bal voor. Penano maakt een snoekduik en kopt de bal. Remień probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Mrozik passt de bal met de wreef. Ordubadlı is nu in balbezit. Ordubadlı speelt de bal door. Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. Thys draait met de bal, schiet en ... Remień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Melekyüz rent richting de bal. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Mikulić onderschept slim de pass. Ordubadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordubadlı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Roon komt het veld opgelopen. Bordese komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Mrozik met een sublieme pass. Ortiz speelt de bal door. Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. Thys draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Penano de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ortiz kopt de bal weg. Thys rent richting de bal. Penano bereikt de bal nog maar net als eerste. Penano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - LA ILAHE ILLALLAH ! 0:8

83e minuut.
de Roon speelt de bal door. Hodulík is nu in balbezit. Thys begaat een overtreding. Thys krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Ordubadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordubadlı met een sublieme pass. Thys is nu in balbezit. Thys draait met de bal, schiet en ... Bordese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - LA ILAHE ILLALLAH ! 0:9

85e minuut.
Paganel komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Cárcamo geeft een hoge lob. Zagajewski geeft een lange en hoge pass. Penano bereikt de bal nog maar net als eerste. Penano haalt uit met een fantastische trap. Bordese maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bahcestar 65%, LA ILAHE ILLALLAH ! 35%.
bahcestar - LA ILAHE ILLALLAH ! 0:9