Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 18:05
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.01
  • Stadion: Kızılkaya Stadı
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 24355
Kapadokya ANTALYA FC
Antrenman Tactiek EfesTR
49% Balbezit 51%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 54.3
average Schieten very good
weak Passen formidable
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Šlajs bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlajs geeft de bal voor. Özbakan kan de bal niet met de borst controleren. Jansen geeft een hoge lob. Karaahmetoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mihart bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Mihart met een sublieme pass. Jansen kopt de bal weg. París geeft een lange en hoge pass. Karaahmetoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Mihart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:1

8e minuut.
Wlazło geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Mihart trapt de bal weg. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez geeft de bal voor. Mihart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karaahmetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaahmetoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
París bereikt de bal nog maar net als eerste. París geeft een lange en hoge pass. Karaahmetoğlu rent richting de bal. Karaahmetoğlu draait met de bal, schiet en ... Mihart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:2

12e minuut.
Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło passt de bal in één keer door. París is nu in balbezit. París draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:3

12e minuut.
Inworp. Gutiérrez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wlazło speelt de bal door. Karaahmetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaahmetoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:4

17e minuut.
París haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Karaahmetoğlu de bal onder controle te krijgen. Wlazło geeft een hoge lob. Karaahmetoğlu rent richting de bal. Karaahmetoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:5

21e minuut.
Elbistanlı onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutiérrez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wlazło geeft een lange en hoge pass. Karaahmetoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Mihart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Karaahmetoğlu de bal. Karaahmetoğlu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karaahmetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaahmetoğlu schiet op doel. Mihart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:6

23e minuut.
Elbistanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutiérrez met een snelle inworp. Wlazło met een sublieme pass. París is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Jansen kopt de bal weg. Klungelig pakt París de bal. París speelt de bal door. Karaahmetoğlu is nu in balbezit. Karaahmetoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Doeltrap. Mihart trapt de bal weg. Jansen kopt de bal weg. París geeft de bal voor. Karaahmetoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Juan trapt de bal weg van het doel. Mackiewicz heeft problemen om de bal te vangen. París geeft een hoge lob. Karaahmetoğlu springt en kopt de bal. Mihart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:7

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutiérrez met een snelle inworp. Wlazło probeert naar een medespeler te passen. Karaahmetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaahmetoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:8

29e minuut.
Klungelig pakt Supka de bal. Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Karaahmetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaahmetoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:9

30e minuut.
Mosquera heeft problemen om de bal te vangen. Jaszczowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera speelt de bal door. París bereikt de bal nog maar net als eerste. París draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. París rent richting de bal. París schiet op doel. Mihart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:10

34e minuut.
Inworp. Gutiérrez met een snelle inworp. Wlazło probeert naar een medespeler te passen. París bereikt de bal nog maar net als eerste. París haalt uit met een fantastische trap. Mihart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amorusi rent richting de bal. Wlazło onderschept slim de pass. Wlazło haalt uit met een fantastische trap. París probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:11

38e minuut.
París kopt de bal weg. Klungelig pakt Karaahmetoğlu de bal. Jansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:12

39e minuut.
Karaahmetoğlu passt de bal zonder na te denken. Wlazło speelt de bal door. París rent richting de bal. París haalt uit met een fantastische trap. Mihart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:13

40e minuut.
Inworp. Gutiérrez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wlazło probeert naar een medespeler te passen. Karaahmetoğlu rent richting de bal. Karaahmetoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mihart met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Mackiewicz de bal. Wlazło rent richting de bal. Wlazło geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Jaszczowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutiérrez met de inworp. Wlazło is nu in balbezit. Wlazło passt de bal zonder na te denken. Mihart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. París bereikt de bal nog maar net als eerste. París draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kapadokya 93%, ANTALYA FC 7%.
Kapadokya - ANTALYA FC 0:14

47e minuut.
Jansen kopt de bal weg. Klungelig pakt París de bal. París probeert naar een medespeler te passen. Karaahmetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaahmetoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:15

50e minuut.
Wlazło speelt de bal door. Jansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansen geeft een lange en hoge pass. Juan probeert de bal aan de voet te houden. Karaahmetoğlu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:16

53e minuut.
Doeltrap. Mihart trapt de bal weg. Mackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło verovert de bal door een tackle van achteren. Wlazło geeft een hoge lob. Mihart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gutiérrez zal de hoekschop nemen. Karaahmetoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. París kan de bal niet met de borst controleren. París draait met de bal, schiet en ... Mihart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:17

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vulpeş komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gutiérrez zal de hoekschop nemen. Daar is París, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. París haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:18

56e minuut.
Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaahmetoğlu rent richting de bal. Karaahmetoğlu passt de bal zonder na te denken. París is nu in balbezit. París schiet op doel. Mihart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Jansen met een sublieme pass. París is nu in balbezit. París geeft de bal voor. Karaahmetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaahmetoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:19

61e minuut.
París geeft de bal voor. Mihart probeert naar een medespeler te passen. Wlazło kopt de bal weg. París geeft de bal voor. Karaahmetoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Mihart trapt de bal weg van het doel. Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez geeft een hoge lob. Mihart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karaahmetoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Mihart met een sublieme pass. Diago met een sublieme pass. Karaahmetoğlu geeft de bal voor. Mihart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. París is nu in balbezit. París draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:20

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bachelet komt het veld opgelopen. Kaliterna komt het veld opgelopen. Mihart trapt de bal weg. Jansen kopt de bal weg. Klungelig pakt París de bal. París geeft een hoge lob. Kaliterna maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:21

68e minuut.
Daar is Mackiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaliterna rent richting de bal. Mackiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mackiewicz krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Kaliterna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliterna met een sublieme pass. París rent richting de bal. París draait met de bal, schiet en ... Mihart probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:22

72e minuut.
Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez geeft een hoge lob. Juan kopt de bal weg. Wlazło is nu in balbezit. Wlazło geeft een lange en hoge pass. Mihart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kaliterna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaliterna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:23

75e minuut.
Kaliterna rent richting de bal. París is nu in balbezit. Kaliterna rent richting de bal. Kaliterna draait met de bal, schiet en ... Mihart werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jansen rent richting de bal. Jansen geeft een hoge lob. Kaliterna maakt een snoekduik en kopt de bal. Mihart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:24

77e minuut.
Kaliterna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliterna passt de bal in één keer door. París is nu in balbezit. París haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:25

79e minuut.
Gutiérrez met een sublieme pass. Kaliterna is nu in balbezit. Wlazło heeft problemen om de bal te vangen. Wlazło schiet op doel. Mihart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kaliterna rent richting de bal. Kaliterna met een sublieme pass. Klungelig pakt París de bal. París schiet op doel. Mihart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:26

83e minuut.
Kaliterna heeft problemen om de bal te vangen. Mihart speelt de bal door. Jansen kopt de bal weg. Daar is París, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. París geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kaliterna probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:27

84e minuut.
Özbakan passt de bal zonder na te denken. Mihart rent richting de bal. Mihart geeft de bal voor. Gutiérrez kopt de bal weg. Wlazło geeft een lange en hoge pass. Mihart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kaliterna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:28

86e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gutiérrez zal de hoekschop nemen. París met een sublieme pass. Jansen probeert naar een medespeler te passen. Kaliterna is nu in balbezit. Kaliterna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:29

87e minuut.
Gutiérrez met de inworp. Wlazło rent richting de bal. Wlazło geeft de bal voor. Kaliterna is nu in balbezit. Kaliterna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:30

88e minuut.
Mosquera geeft de bal voor. París rent richting de bal. París passt de bal met de wreef. Kaliterna rent richting de bal. Kaliterna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mihart met een harde bal richting middenveld. Jansen met een sublieme pass. París geeft een lange en hoge pass. Kaliterna springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mihart trapt de bal weg. Jansen rent richting de bal. Jansen geeft een hoge lob. Kaliterna maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. París bereikt de bal nog maar net als eerste. París draait met de bal, schiet en ... Mihart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - ANTALYA FC 0:31

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kapadokya 95%, ANTALYA FC 5%.
Kapadokya - ANTALYA FC 0:31