Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 18:05
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.01
  • Stadion: Bordomavi Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 28321
Bordomavi SK ALL LOSERS
5-3-2 nwakaeme Tactiek BUGG
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 58.2
excellent Schieten excellent
formidable Passen good
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Tunçeri met een sublieme pass. MacRach bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Jong krijgt een gele kaart. MacRach raakt geblesseerd tijdens het duel. Tunçeri met een snel genomen vrije trap. Maruna springt en kopt de bal. Ermak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
de Jong probeert naar een medespeler te passen. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala begaat een overtreding. Ayala krijgt een gele kaart. Vidal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stefanowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Iwaniuk de bal. Iwaniuk draait met de bal, schiet en ... Burgos bokst de bal weg.

14e minuut.
Philips heeft problemen om de bal te vangen. Ganga rent richting de bal. Ganga geeft de bal voor. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
de Jong is nu in balbezit. de Jong geeft de bal voor. Iwaniuk is nu in balbezit. Iwaniuk schiet op doel. Burgos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - ALL LOSERS 0:1

23e minuut.
Ganga kopt de bal weg. Vidal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhangguang is nu in balbezit. Vidal verovert de bal door een tackle van achteren. Vidal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
MacRach met de inworp. de Jong rent richting de bal. Philips verovert de bal door een tackle van achteren. Philips geeft de bal voor. Maruna springt en kopt de bal. Ermak bokst de bal weg.

41e minuut.
Mesthenaios maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Njarðarson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefanowicz probeert naar een medespeler te passen. Iwaniuk rent richting de bal. Iwaniuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zhangguang probeert naar een medespeler te passen. Tunçeri speelt de bal door. Philips rent richting de bal. Philips geeft een hoge lob. Boffin krijgt zijn hoofd ertegen. Ermak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Tunçeri rent richting de bal. Stefanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanowicz met een sublieme pass. Vidal rent richting de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Burgos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bordomavi SK 51%, ALL LOSERS 49%.
Bordomavi SK - ALL LOSERS 0:1

53e minuut.
Njarðarson rent richting de bal. Njarðarson speelt de bal door. MacRach rent richting de bal. MacRach geeft een lange en hoge pass. Maruna springt en kopt de bal. Ermak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin haalt uit met een fantastische trap. Ermak bokst de bal weg.

57e minuut.
Ganga is nu in balbezit. Ganga passt de bal zonder na te denken. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - ALL LOSERS 0:2

62e minuut.
Boffin is nu in balbezit. MacRach bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stefanowicz. MacRach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tunçeri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tlučhoř komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Ayala passt de bal met de wreef. Philips is nu in balbezit. Philips geeft een lange en hoge pass. Mesthenaios heeft problemen om de bal te vangen. Tlučhoř bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tlučhoř is nu in balbezit. Tlučhoř schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - ALL LOSERS 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bordomavi SK 41%, ALL LOSERS 59%.
Bordomavi SK - ALL LOSERS 1:2