Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KAYSERİ SPOR A.Ş paratoner
4 1 2 3 yeni Tactiek paratoner
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
62.9 gemiddelde waardering 63.5
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Massera rent richting de bal. Massera geeft de bal voor. Daar is Ślużyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phương Đức is nu in balbezit. Phương Đức haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ślużyński speelt de bal door. Massera is nu in balbezit. Lamotte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Massera roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Massera kan niet meer verder spelen. Groblewski komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Zanášel geeft een hoge lob. Phương Đức rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciborio. Phương Đức raakt geblesseerd tijdens het duel. Zanášel wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ślużyński trapt de bal weg van het doel. Zanášel kopt de bal weg. Schanko is nu in balbezit. Schanko geeft een hoge lob. Phương Đức maakt een snoekduik en kopt de bal. Holbach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Serényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serényi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAYSERİ SPOR A.Ş 57%, paratoner 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KAYSERİ SPOR A.Ş - paratoner 0:0

52e minuut.
Berbecel is nu in balbezit. Berbecel passt de bal in één keer door. Enzmann geeft een lange en hoge pass. Serényi is nu in balbezit. Serényi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Ślużyński geeft de bal voor. Bergier kopt de bal weg. Adamowicz is nu in balbezit. Adamowicz draait met de bal, schiet en ... Čuden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Zanášel probeert naar een medespeler te passen. Schanko geeft een hoge lob. Serényi is nu in balbezit. Serényi haalt uit met een fantastische trap. Holbach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ SPOR A.Ş - paratoner 0:1

84e minuut.
Zanášel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanášel geeft de bal voor. Branquinho probeert de bal met de borst te controleren. Serényi is nu in balbezit. Serényi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAYSERİ SPOR A.Ş 53%, paratoner 47%.
KAYSERİ SPOR A.Ş - paratoner 0:1