Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:05
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.02
  • Stadion: ATATÜRK ARENA
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 30402
ATATÜRKİYE real kozan
433 Tactiek 4312
49% Balbezit 51%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 63.2
goed Schieten formidabel
goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Dujković rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aliqués zal de hoekschop nemen. Hörster heeft problemen om de bal te vangen. Hörster schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Dujković de bal onder controle te krijgen. Perris rent richting de bal. Perris passt de bal zonder na te denken. Hörster bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörster haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Loison bokst de bal weg.

8e minuut.
Dujković rent richting de bal. Dujković passt de bal in één keer door. Hörster bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - real kozan 0:1

11e minuut.
Vicente is nu in balbezit. Perris verovert de bal door een tackle van achteren. Perris probeert naar een medespeler te passen. Hörster rent richting de bal. Hörster draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Miranda speelt de bal door. Perris rent richting de bal. Perris passt de bal met de wreef. Dujković is nu in balbezit. Dujković haalt uit met een fantastische trap. Loison kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Dujković is nu in balbezit. Petrisor onderschept slim de pass. Interisti is nu in balbezit. Hörster verovert de bal door een tackle van achteren. Hörster draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Miranda onderschept slim de pass. Miranda geeft een hoge lob. Petrisor rent richting de bal. Dujković verovert de bal door een tackle van achteren. Dujković haalt uit met een fantastische trap. Loison verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hörster bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujković is nu in balbezit. Dujković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Perris onderschept slim de pass. Perris passt de bal met de wreef. Hörster rent richting de bal. Hörster draait met de bal, schiet en ... Loison maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - real kozan 0:2

34e minuut.
Hassink speelt de bal door. Rüstəmov is nu in balbezit. Hörster onderschept slim de pass. Hörster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - real kozan 0:3

37e minuut.
Loison trapt de bal weg van het doel. Aliqués bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliqués passt de bal met de wreef. Dujković bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Perris probeert naar een medespeler te passen. Dujković bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujković passt de bal zonder na te denken. Hörster rent richting de bal. Hörster haalt uit met een fantastische trap. Loison bokst de bal weg. Dujković bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Loison met een sublieme pass. Sancaktar rent richting de bal. Perris met een sublieme pass. Dujković is nu in balbezit. Dujković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Loison trapt de bal weg van het doel. Sancaktar kopt de bal weg. Perris speelt de bal door. Dujković is nu in balbezit. Dujković haalt uit met een fantastische trap. Loison verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRKİYE 81%, real kozan 19%.
ATATÜRKİYE - real kozan 0:3

48e minuut.
Miranda kopt de bal weg. Interisti controleert de bal met de borst. Perris probeert naar een medespeler te passen. Hörster rent richting de bal. Hörster draait met de bal, schiet en ... Loison probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Sancaktar kopt de bal weg. Perris is nu in balbezit. Perris probeert naar een medespeler te passen. Dujković heeft problemen om de bal te vangen. Dujković schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Loison bokst de bal weg.

50e minuut.
Loison met een sublieme pass. Aliqués kopt de bal weg. Perris bereikt de bal nog maar net als eerste. Perris geeft een lange en hoge pass. Hörster maakt een snoekduik en kopt de bal. Loison bokst de bal weg. Hörster rent richting de bal. Dujković rent richting de bal. Dujković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - real kozan 0:4

55e minuut.
Petrisor met een sublieme pass. Miranda rent richting de bal. Miranda passt de bal zonder na te denken. Dujković bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hörster is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Garfield geeft de bal voor. Perris kan de bal niet met de borst controleren. Perris probeert naar een medespeler te passen. Dujković bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Miranda kopt de bal weg. Perris is nu in balbezit. Perris passt de bal met de wreef. Dujković bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Perris rent richting de bal. Perris geeft een lange en hoge pass. Kemenes rent richting de bal. Dujković onderschept slim de pass. Dujković haalt uit met een fantastische trap. Loison kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hörster is nu in balbezit. Hörster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - real kozan 0:5

82e minuut.
Darisipudi met een sublieme pass. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda passt de bal in één keer door. Hörster is nu in balbezit. Hörster haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRKİYE 77%, real kozan 23%.
ATATÜRKİYE - real kozan 0:5