Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freddy_KRueGeR Yürek Savaşçıları
akın 4-1-3-2 Tactiek deneme
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
61.5 gemiddelde waardering 62.5
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Tonay passt de bal zonder na te denken. de Carvalho is nu in balbezit. Martínez Madrigal begaat een overtreding. Martínez Madrigal krijgt een gele kaart. Komzyuk kopt de bal weg. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalfupange tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalfupange krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Majdański onderschept slim de pass. Inworp. Olthof met een snelle inworp. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piovanelli onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hoeneß geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jacoszek krijgt zijn hoofd ertegen. Krupa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

13e minuut.
Tătăran onderschept slim de pass. Hoeneß bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hoeneß, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoeneß met een sublieme pass. Jacoszek rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hoeneß geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jacoszek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Budovinszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonay probeert naar een medespeler te passen. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Mạnh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Krupa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddy_KRueGeR - Yürek Savaşçıları 0:1

27e minuut.
Majdański geeft een hoge lob. Inworp. Olthof met de inworp. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kalfupange rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Egas. Kalfupange is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tonay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Martínez Madrigal kopt de bal weg. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Mạnh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mạnh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Mạnh Hoàng schiet op doel. Krupa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddy_KRueGeR - Yürek Savaşçıları 0:2

37e minuut.
Jacoszek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piovanelli. Jacoszek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tonay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jacoszek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddy_KRueGeR 58%, Yürek Savaşçıları 42%.
Freddy_KRueGeR - Yürek Savaşçıları 0:2

49e minuut.
Hoeneß geeft de bal voor. Jacoszek rent richting de bal. Tătăran legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tătăran krijgt een gele kaart. Jacoszek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martínez Madrigal zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Krupa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddy_KRueGeR - Yürek Savaşçıları 0:3

51e minuut.
Tonay probeert naar een medespeler te passen. Lins rent richting de bal. Lins passt de bal met de wreef. Martínez Madrigal is nu in balbezit. Martínez Madrigal haalt uit met een fantastische trap. Krupa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Bedin rent richting de bal. Bedin geeft een lange en hoge pass. Kalfupange kopt de bal weg. Martínez Madrigal is nu in balbezit. Martínez Madrigal draait met de bal, schiet en ... Krupa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalfupange onderschept slim de pass. Kalfupange probeert naar een medespeler te passen. Mạnh Hoàng is nu in balbezit. Mạnh Hoàng draait met de bal, schiet en ... Krupa bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tonay passt de bal met de wreef. Hoeneß probeert naar een medespeler te passen. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freddy_KRueGeR - Yürek Savaşçıları 0:4

74e minuut.
Lins passt de bal in één keer door. Budovinszky is nu in balbezit. Budovinszky geeft een hoge lob. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Mạnh Hoàng draait met de bal, schiet en ... Krupa bokst de bal weg.

79e minuut.
Krupa speelt de bal door. Egas controleert de bal met de borst. Tonay speelt de bal door. Martínez Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Madrigal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Çakı rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Majdański. Çakı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Carvalho met een snel genomen vrije trap. Komzyuk krijgt zijn hoofd ertegen. Xudayarov bokst de bal weg. Egas maakt een snoekduik en kopt de bal. Xudayarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddy_KRueGeR 57%, Yürek Savaşçıları 43%.
Freddy_KRueGeR - Yürek Savaşçıları 0:4