Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:05
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.02
  • Stadion: real kozan Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 44630
real kozan paratoner
4312 Tactiek paratoner
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
63 gemiddelde waardering 62.3
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Dujković passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hörster de bal. Dujković rent richting de bal. Dujković haalt uit met een fantastische trap. Čuden werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - paratoner 1:0

22e minuut.
Schanko passt de bal zonder na te denken. Groblewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pilutzu. Pilutzu krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Schanko rent richting de bal. Inworp. Schanko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanášel geeft een lange en hoge pass. Serényi maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuderman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Plíhal kopt de bal weg. Pilutzu heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Groblewski neemt de hoekschop. Phương Đức maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real kozan - paratoner 1:1

30e minuut.
Plíhal probeert naar een medespeler te passen. Sancaktar rent richting de bal. Sancaktar geeft een lange en hoge pass. Dujković is nu in balbezit. Dujković haalt uit met een fantastische trap. Čuden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dujković is nu in balbezit. Dujković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Hörster is nu in balbezit. Masmanidis onderschept slim de pass. Perris probeert naar een medespeler te passen. Dujković is nu in balbezit. Dujković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real kozan 51%, paratoner 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real kozan - paratoner 1:1

58e minuut.
Zanášel geeft de bal voor. Daar is Phương Đức, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maisch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Phương Đức raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Phương Đức kan niet meer verder spelen. Ilieş komt het veld opgelopen. Serényi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - paratoner 1:2

66e minuut.
Serényi passt de bal met de wreef. Ilieş rent richting de bal. Nervoso begaat een overtreding. Ilieş raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zanášel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Petrotto heeft problemen om de bal te vangen. Petrotto onderschept slim de pass. Inworp. Miranda met de inworp. Perris geeft de bal voor. Čuden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Miranda speelt de bal door. Enzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörster verovert de bal door een tackle van achteren. Hörster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real kozan - paratoner 2:2

85e minuut.
Masmanidis passt de bal met de wreef. Schanko rent richting de bal. Schanko passt de bal zonder na te denken. Ilieş rent richting de bal. Ilieş schiet op doel. Kuderman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Enzmann probeert de bal met de borst te controleren. Hörster rent richting de bal. Masmanidis begaat een overtreding. Masmanidis krijgt een gele kaart. Hörster raakt geblesseerd tijdens het duel. Perris komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real kozan 47%, paratoner 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real kozan - paratoner 2:2