Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:05
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.02
  • Stadion: ATATÜRK ARENA
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24442
ATATÜRKİYE KAYSERİ SPOR A.Ş
433 Tactiek 4 1 2 3 yeni
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 62.8
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
briljant Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Branquinho geeft de bal voor. Adamowicz kopt de bal weg. Bergier rent richting de bal. Bergier schiet op doel. Loison werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - KAYSERİ SPOR A.Ş 0:1

12e minuut.
Hassink passt de bal in één keer door. Zancu met een sublieme pass. Branquinho probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bergier de bal. Bergier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Matits probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kemenes de bal. Lamotte verovert de bal door een tackle van achteren. Lamotte heeft problemen om de bal te vangen. Lamotte geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Szulik passt de bal zonder na te denken. Berbecel probeert naar een medespeler te passen. Adamowicz is nu in balbezit. Bergier is nu in balbezit. Bergier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bergier is nu in balbezit. Rubio rent richting de bal. Kemenes met een sublieme pass. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula met een sublieme pass. Holbach bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRKİYE 58%, KAYSERİ SPOR A.Ş 42%.
ATATÜRKİYE - KAYSERİ SPOR A.Ş 0:1

46e minuut.
Szulik rent richting de bal. Szulik passt de bal in één keer door. Berbecel speelt de bal door. Adamowicz rent richting de bal. Adamowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Bergier heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kemenes. Bergier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lamotte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Adamowicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - KAYSERİ SPOR A.Ş 0:2

59e minuut.
Adamowicz rent richting de bal. Matits is nu in balbezit. Adamowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bergier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergier haalt uit met een fantastische trap. Loison verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Bonapace rent richting de bal. Gago verovert de bal door een tackle van achteren. Gago passt de bal zonder na te denken. Hassink bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassink haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - KAYSERİ SPOR A.Ş 1:2

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berbecel met een snelle inworp. Szulik met een sublieme pass. Bergier rent richting de bal. Bergier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Gago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślużyński onderschept slim de pass. Grillet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ślużyński roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ślużyński kan niet meer verder spelen. komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Adamowicz rent richting de bal. Interisti is nu in balbezit. Adamowicz begaat een overtreding. Adamowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRKİYE 58%, KAYSERİ SPOR A.Ş 42%.
ATATÜRKİYE - KAYSERİ SPOR A.Ş 1:2