Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALTAY 1914 Freddy_KRueGeR
ALTAY Tactiek akın 4-1-3-2
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 61.6
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Watteeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Usluer onderschept slim de pass. Komzyuk verovert de bal door een tackle van achteren. Komzyuk draait met de bal, schiet en ... Filho probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Olthof geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Komzyuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Karaosmanoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Freddy_KRueGeR 0:1

8e minuut.
Szkutnik bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szkutnik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vitoriano springt en kopt de bal. Krupa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

11e minuut.
Szkutnik is nu in balbezit. Szkutnik geeft een hoge lob. Kaufmann rent richting de bal. Kaufmann haalt uit met een fantastische trap. Krupa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALTAY 1914 - Freddy_KRueGeR 1:1

12e minuut.
Olthof passt de bal in één keer door. Çakı heeft problemen om de bal te vangen. Treściński rent richting de bal. Çakı onderschept slim de pass. Çakı draait met de bal, schiet en ... Karaosmanoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
de Carvalho passt de bal met de wreef. Watteeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı probeert naar een medespeler te passen. Komzyuk rent richting de bal. Komzyuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Manoušek probeert naar een medespeler te passen. Treściński bereikt de bal nog maar net als eerste. Treściński geeft een lange en hoge pass. Vitoriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitoriano schiet op doel. Krupa bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Vitoriano is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przybyliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barry bereikt de bal nog maar net als eerste. Barry geeft een lange en hoge pass. Vitoriano springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt de Carvalho de bal. Vitoriano rent richting de bal. Vitoriano passt de bal in één keer door. Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann draait met de bal, schiet en ... Krupa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Przybyliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Egas probeert de bal met de borst te controleren. Barry rent richting de bal. Barry geeft een lange en hoge pass. Kaufmann springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 1914 50%, Freddy_KRueGeR 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALTAY 1914 - Freddy_KRueGeR 1:1

48e minuut.
Szkutnik rent richting de bal. Szkutnik passt de bal zonder na te denken. Vitoriano rent richting de bal. Vitoriano draait met de bal, schiet en ... Krupa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Freddy_KRueGeR 2:1

62e minuut.
Komzyuk onderschept slim de pass. Egas bereikt de bal nog maar net als eerste. Egas passt de bal in één keer door. Watteeuw is nu in balbezit. Watteeuw haalt uit met een fantastische trap. Karaosmanoğlu bokst de bal weg.

66e minuut.
Treściński geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kaufmann stond buitenspel. de Carvalho neemt vlug de vrije trap. Komzyuk rent richting de bal. Komzyuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Manoušek passt de bal met de wreef. Przybyliński rent richting de bal. Przybyliński passt de bal zonder na te denken. Vitoriano is nu in balbezit. Vitoriano schiet op doel. Paal!

81e minuut.
Manoušek verovert de bal door een tackle van achteren. Manoušek geeft een lange en hoge pass. Bedin heeft problemen om de bal te vangen. Vitoriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitoriano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
de Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. de Carvalho passt de bal in één keer door. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALTAY 1914 - Freddy_KRueGeR 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 1914 53%, Freddy_KRueGeR 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALTAY 1914 - Freddy_KRueGeR 2:2