Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:06
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.02
  • Stadion: Yanardağ Ordusu
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 42867
Yürek Savaşçıları ALTAY 1914
deneme Tactiek ALTAY
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
58.3 gemiddelde waardering 60.5
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Barry geeft een hoge lob. Budovinszky heeft problemen om de bal te vangen. Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann schiet op doel. Xudayarov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yürek Savaşçıları - ALTAY 1914 0:1

10e minuut.
Manoušek verovert de bal door een tackle van achteren. Manoušek geeft een hoge lob. Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann haalt uit met een fantastische trap. Xudayarov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yürek Savaşçıları - ALTAY 1914 0:2

12e minuut.
Barry passt de bal met de wreef. Kaufmann rent richting de bal. Budovinszky begaat een overtreding. Budovinszky krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Jacoszek kopt de bal weg. Martínez Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński geeft een hoge lob. Kaufmann rent richting de bal. Kaufmann schiet op doel. Xudayarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vitoriano bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Yürek Savaşçıları - ALTAY 1914 0:3

19e minuut.
Martínez Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkutnik verovert de bal door een tackle van achteren. Szkutnik met een sublieme pass. Vitoriano is nu in balbezit. Vitoriano draait met de bal, schiet en ... Xudayarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kalfupange verovert de bal door een tackle van achteren. Kalfupange met een sublieme pass. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek draait met de bal, schiet en ... Karaosmanoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yürek Savaşçıları - ALTAY 1914 1:3

30e minuut.
Treściński speelt de bal door. Kaufmann rent richting de bal. Kaufmann passt de bal met de wreef. Vitoriano rent richting de bal. Vitoriano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Kalfupange verovert de bal door een tackle van achteren. Vartiovaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitoriano verovert de bal door een tackle van achteren. Vitoriano haalt uit met een fantastische trap. Xudayarov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yürek Savaşçıları - ALTAY 1914 1:4

35e minuut.
Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitoriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalfupange verovert de bal door een tackle van achteren. Kaufmann onderschept slim de pass. Kaufmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Przybyliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barry bereikt de bal nog maar net als eerste. Barry passt de bal met de wreef. Szkutnik geeft een hoge lob. Vitoriano maakt een snoekduik en kopt de bal. Xudayarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Budovinszky bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Filho geeft een hoge lob. Vitoriano kopt de bal weg. Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann draait met de bal, schiet en ... Xudayarov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yürek Savaşçıları - ALTAY 1914 1:5

42e minuut.
Tonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonay passt de bal met de wreef. Jacoszek heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Madrigal rent richting de bal. Martínez Madrigal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yürek Savaşçıları 55%, ALTAY 1914 45%.
Yürek Savaşçıları - ALTAY 1914 1:5

48e minuut.
Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkutnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkutnik probeert naar een medespeler te passen. Kaufmann is nu in balbezit. Kaufmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Manoušek verovert de bal door een tackle van achteren. Manoušek geeft een lange en hoge pass. Vitoriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitoriano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Szkutnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkutnik passt de bal in één keer door. Barry speelt de bal door. Vitoriano rent richting de bal. Vitoriano draait met de bal, schiet en ... Xudayarov bokst de bal weg.

57e minuut.
Kalfupange geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szkutnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barry geeft de bal voor. Vitoriano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yürek Savaşçıları - ALTAY 1914 1:6

61e minuut.
Szkutnik probeert naar een medespeler te passen. Vartiovaara is nu in balbezit. Vitoriano begaat een overtreding. Vartiovaara raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

68e minuut.
Miljanić passt de bal zonder na te denken. Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek passt de bal met de wreef. Martínez Madrigal rent richting de bal. Martínez Madrigal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Przybyliński geeft de bal voor. Klungelig pakt Budovinszky de bal. Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann draait met de bal, schiet en ... Xudayarov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yürek Savaşçıları - ALTAY 1914 1:7

82e minuut.
Holak verovert de bal door een tackle van achteren. Holak geeft de bal voor. Kaufmann is nu in balbezit. Kaufmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yürek Savaşçıları - ALTAY 1914 1:8

84e minuut.
Barry geeft een hoge lob. Kaufmann controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kalfupange maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yürek Savaşçıları 53%, ALTAY 1914 47%.
Yürek Savaşçıları - ALTAY 1914 1:8