Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GALATASARAYJK real kozan
taktik yapma Tactiek 4312
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
1 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 64.5
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Külcü kopt de bal weg. Kaftan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aliqués bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliqués geeft de bal voor. Dujković rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Inworp. Miranda met de inworp. Perris is nu in balbezit. Perris geeft een lange en hoge pass. Hörster krijgt zijn hoofd ertegen. Reid bokst de bal weg.

15e minuut.
Aliqués passt de bal in één keer door. Miranda is nu in balbezit. Perris is nu in balbezit. Perris passt de bal zonder na te denken. Hörster bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Miranda neemt de hoekschop. Dujković springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sancaktar kopt de bal weg. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Perris probeert de bal met de borst te controleren. Perris geeft een hoge lob. Dujković krijgt zijn hoofd ertegen. Reid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Aliqués zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perris is nu in balbezit. Perris met een sublieme pass. Dujković is nu in balbezit. Dujković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Chatzivrettas passt de bal met de wreef. Krankl is nu in balbezit. Miranda maakt een afschuwelijke overtreding. Miranda is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Maisch is nu in balbezit. Maisch geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krankl met een snelle inworp. Chatzivrettas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Hörster rent richting de bal. Goujon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hörster raakt geblesseerd tijdens het duel. Dujković zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Reid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAYJK - real kozan 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALATASARAYJK 65%, real kozan 35%.
GALATASARAYJK - real kozan 0:1

55e minuut.
Plíhal rent richting de bal. Maisch rent richting de bal. Maisch geeft een lange en hoge pass. Hörster rent richting de bal. Hörster haalt uit met een fantastische trap. Reid bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAYJK - real kozan 0:2

68e minuut.
Aliqués heeft problemen om de bal te vangen. Aliqués met een sublieme pass. Hörster rent richting de bal. Hörster haalt uit met een fantastische trap. Reid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAYJK - real kozan 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALATASARAYJK 41%, real kozan 59%.
GALATASARAYJK - real kozan 0:3