Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe SK İstanbulspor
master Tactiek 433 A
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 27
7 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
60.5 gemiddelde waardering 67.5
solid Schieten outstanding
excellent Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


5e minuut.
Görömböly geeft een hoge lob. Halupczok probeert de bal met de borst te controleren. Pękacz speelt de bal door. Chikoya geeft de bal voor. Stumpf kopt de bal weg. Orell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Antina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Balım de bal. Balım passt de bal met de wreef. De Sukkeleir geeft de bal voor. Güneyer krijgt zijn hoofd ertegen. Gümüştan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Halupczok probeert naar een medespeler te passen. Chikoya heeft problemen om de bal te vangen. Chikoya geeft de bal voor. Stumpf rent richting de bal. Stumpf haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Halupczok geeft een hoge lob. Eviţă probeert de bal aan de voet te houden. Stumpf kopt de bal weg. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün haalt uit met een fantastische trap. Orell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Chikoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Chikoya passt de bal in één keer door. Havlák is nu in balbezit. Havlák schiet op doel. Orell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - İstanbulspor 0:1

24e minuut.
Görömböly passt de bal in één keer door. Stumpf is nu in balbezit. Ignasiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stumpf is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tüzün wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün haalt uit met een fantastische trap. Orell werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Maire rent richting de bal. Güneyer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maire is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maire zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Havlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - İstanbulspor 0:2

40e minuut.
Havlák geeft een hoge lob. Antina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Carewicz geeft de bal voor. Tüzün maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Eviţă onderschept slim de pass. Halupczok met een sublieme pass. Klungelig pakt Havlák de bal. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe SK 55%, İstanbulspor 45%.
Fenerbahçe SK - İstanbulspor 0:2

49e minuut.
Görömböly geeft een lange en hoge pass. Havlák rent richting de bal. Pękacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Havlák raakt geblesseerd tijdens het duel. Tüzün komt bij de bal en schiet. Orell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Stumpf is nu in balbezit. Tüzün rent richting de bal. Tüzün passt de bal zonder na te denken. Stumpf rent richting de bal. Stumpf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Maire neemt vlug de vrije trap. Pękacz kopt de bal weg. Güneyer heeft problemen om de bal te vangen. Chikoya geeft een hoge lob. Havlák rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Niedrig met de inworp. Chikoya bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antina. Antina krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Güneyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz onderschept slim de pass. Carewicz passt de bal in één keer door. Havlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlák schiet op doel. Orell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Halupczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Halupczok met een sublieme pass. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf schiet op doel. Orell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - İstanbulspor 0:3

67e minuut.
Leyton komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Chikoya is nu in balbezit. Antina onderschept slim de pass. Antina passt de bal met de wreef. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Carewicz onderschept slim de pass. Carewicz passt de bal zonder na te denken. Havlák rent richting de bal. Havlák haalt uit met een fantastische trap. Orell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - İstanbulspor 0:4

76e minuut.
Eviţă rent richting de bal. Carewicz onderschept slim de pass. Carewicz passt de bal in één keer door. Havlák rent richting de bal. Havlák schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Antina met de inworp. De Sukkeleir rent richting de bal. Halupczok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Halupczok krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Chikoya passt de bal met de wreef. Havlák rent richting de bal. Tüzün is nu in balbezit. Havlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlák schiet op doel. Orell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Leyton verovert de bal door een tackle van achteren. Halupczok rent richting de bal. Halupczok passt de bal in één keer door. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe SK 53%, İstanbulspor 47%.
Fenerbahçe SK - İstanbulspor 0:4