Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Afyonkarahisar Spor Akademisi ANADOLU EFES
352 Tactiek yürek
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 64.5
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Saha rent richting de bal. Ezel is nu in balbezit. Saha is nu in balbezit. Ezel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezel schiet op doel. Lucian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gürseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürseler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Stolarek probeert naar een medespeler te passen. Saha kopt de bal weg. Daar is Wollner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezel rent richting de bal. Ezel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Verón bereikt de bal nog maar net als eerste. Verón probeert naar een medespeler te passen. Saha speelt de bal door. Ezel rent richting de bal. Ezel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Örnek de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Václavek speelt de bal door. Arolat met een sublieme pass. Daar is Ezel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezel draait met de bal, schiet en ... Lucian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyonkarahisar Spor Akademisi - ANADOLU EFES 0:1

39e minuut.
Rambaud geeft de bal voor. Inworp. Pramenko met de inworp. Ateşalan geeft de bal voor. Caibi maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Geçitvermez probeert naar een medespeler te passen. Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Ezel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afyonkarahisar Spor Akademisi 54%, ANADOLU EFES 46%.
Afyonkarahisar Spor Akademisi - ANADOLU EFES 0:1

60e minuut.
Saha speelt de bal door. Daar is Ezel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera onderschept slim de pass. Saha rent richting de bal. Saha haalt uit met een fantastische trap. Lucian bokst de bal weg. Örnek heeft problemen om de bal te vangen. Ezel rent richting de bal. Ezel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Geçitvermez rent richting de bal. Geçitvermez geeft de bal voor. Ezel kopt de bal weg. Ezel rent richting de bal. Ezel schiet op doel. Paal! Lucian bokst de bal weg.

73e minuut.
Dvala is nu in balbezit. Dvala draait met de bal, schiet en ... Arolat kopt de bal weg. Wollner rent richting de bal. Wollner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Geçitvermez verovert de bal door een tackle van achteren. Geçitvermez met een sublieme pass. Pramenko heeft problemen om de bal te vangen. Pramenko geeft de bal voor. Caibi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Afyonkarahisar Spor Akademisi - ANADOLU EFES 1:1

78e minuut.
Bandırmalı rent richting de bal. Bandırmalı passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Villanova de bal. Ateşalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşalan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Saha passt de bal met de wreef. Wollner heeft problemen om de bal te vangen. Ezel rent richting de bal. Ezel schiet op doel. Herrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bošić geeft een lange en hoge pass. Daar is Rambaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ateşalan is nu in balbezit. Ateşalan draait met de bal, schiet en ... Stolarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyonkarahisar Spor Akademisi - ANADOLU EFES 2:1

89e minuut.
Dvala passt de bal in één keer door. Caibi is nu in balbezit. Rambaud verovert de bal door een tackle van achteren. Dvala verovert de bal door een tackle van achteren. Dvala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Saha is nu in balbezit. Saha passt de bal zonder na te denken. Ezel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezel schiet op doel. Lucian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Afyonkarahisar Spor Akademisi - ANADOLU EFES 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afyonkarahisar Spor Akademisi 51%, ANADOLU EFES 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Afyonkarahisar Spor Akademisi - ANADOLU EFES 2:2