Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe SK __BEŞİKTAŞK__
master Tactiek Finale
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 13
61.6 gemiddelde waardering 66.7
solide Schieten zeer goed
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Aşkın passt de bal in één keer door. Sassanguie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassanguie passt de bal met de wreef. Patano rent richting de bal. Patano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Ordubadlı rent richting de bal. Cepeda speelt de bal door. Ordubadlı rent richting de bal. Ordubadlı schiet op doel. Orell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gaguinho passt de bal zonder na te denken. Hoàng Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedrig begaat een overtreding. Niedrig krijgt een gele kaart. Gaguinho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valter komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Rincón geeft de bal voor. Cepeda rent richting de bal. Cepeda passt de bal in één keer door. Ordubadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordubadlı geeft de bal voor. Orell bokst de bal weg. Hoàng Việt bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - __BEŞİKTAŞK__ 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe SK 58%, __BEŞİKTAŞK__ 42%.
Fenerbahçe SK - __BEŞİKTAŞK__ 0:1

50e minuut.
Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda geeft een hoge lob. Orell werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Patano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - __BEŞİKTAŞK__ 0:2

57e minuut.
Antina is nu in balbezit. Valter onderschept slim de pass. Valter geeft een lange en hoge pass. Patano krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Niedrig maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rincón krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Roslan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ryczek komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Rincón geeft de bal voor. Pękacz rent richting de bal. Hoàng Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Việt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - __BEŞİKTAŞK__ 0:3

67e minuut.
Rincón onderschept slim de pass. Valter rent richting de bal. Valter geeft de bal voor. Patano is nu in balbezit. Patano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cepeda passt de bal met de wreef. Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pękacz begaat een overtreding. Pękacz krijgt een gele kaart. Patano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoàng Việt komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Eviţă rent richting de bal. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda met een sublieme pass. Klungelig pakt Ordubadlı de bal. Ordubadlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ignasiak geeft een hoge lob. Antina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Rincón moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rincón schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

80e minuut.
Sassanguie onderschept slim de pass. Balım verovert de bal door een tackle van achteren. Ryczek probeert naar een medespeler te passen. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe SK 53%, __BEŞİKTAŞK__ 47%.
Fenerbahçe SK - __BEŞİKTAŞK__ 0:3