Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:05
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.03
  • Stadion: Fire Fly Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 38791
Phoenix United Beşiktaş JK...
CF Z Tactiek HerTürlü
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
55.7 gemiddelde waardering 61.9
excellent Schieten outstanding
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


19e minuut.
Neag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polanía bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanía geeft een hoge lob. Ursache is nu in balbezit. Ursache draait met de bal, schiet en ... Bell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Ramazanoğlu geeft een hoge lob. Grossale heeft problemen om de bal te vangen. Değirmendere is nu in balbezit. Hanzl is nu in balbezit. Hanzl draait met de bal, schiet en ... Manev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Lakner kopt de bal weg. Vanbogaert probeert naar een medespeler te passen. Hanzl heeft problemen om de bal te vangen. Hanzl schiet op doel. Manev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix United - Beşiktaş JK... 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix United 53%, Beşiktaş JK... 47%.
Phoenix United - Beşiktaş JK... 1:0

46e minuut.
Humer komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Łubikowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lakner de bal. Hanzl is nu in balbezit. Hanzl haalt uit met een fantastische trap. Manev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix United - Beşiktaş JK... 2:0

57e minuut.
Klungelig pakt Ślużyński de bal. Gellér met een sublieme pass. Klungelig pakt Grossale de bal. Humer bereikt de bal nog maar net als eerste. Humer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Frutuoso geeft de bal voor. Humer kopt de bal weg. Lakner is nu in balbezit. Hanzl verovert de bal door een tackle van achteren. Hanzl haalt uit met een fantastische trap. Paal!

60e minuut.
Frutuoso met een sublieme pass. Patriarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanía tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polanía krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Hanzl is nu in balbezit. Hanzl geeft een hoge lob. Daar is Ślużyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humer bereikt de bal nog maar net als eerste. Humer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix United - Beşiktaş JK... 3:0

74e minuut.
Polanía bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanía geeft de bal voor. Ursache rent richting de bal. Ursache geeft een lange en hoge pass. Mycek maakt een snoekduik en kopt de bal. Bell bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix United - Beşiktaş JK... 3:1

78e minuut.
Ramazanoğlu geeft de bal voor. Hanzl is nu in balbezit. Lakner rent richting de bal. Hanzl onderschept slim de pass. Hanzl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Patriarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag onderschept slim de pass. Neag geeft een lange en hoge pass. Mycek rent richting de bal. Mycek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Terekowski passt de bal in één keer door. Vanbogaert rent richting de bal. Vanbogaert met een sublieme pass. Hanzl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Ramazanoğlu geeft een lange en hoge pass. Humer controleert de bal met de borst. Ślużyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ślużyński krijgt een gele kaart. Humer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Assis met een snel genomen vrije trap. Hanzl rent richting de bal. Hanzl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix United 43%, Beşiktaş JK... 57%.
Phoenix United - Beşiktaş JK... 3:1