Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
__BEŞİKTAŞK__ İstanbulspor
ÖndeOyna Tactiek 532b
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
71.8 gemiddelde waardering 68.3
uitmuntend Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


7e minuut.
Vengl is nu in balbezit. Vengl passt de bal met de wreef. Stumpf rent richting de bal. Stumpf draait met de bal, schiet en ... Duch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - İstanbulspor 0:1

8e minuut.
Fichera passt de bal met de wreef. Ordubadlı rent richting de bal. Ordubadlı geeft een hoge lob. Fichera springt en kopt de bal. Kaplan onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Cepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cepeda passt de bal zonder na te denken. Fichera rent richting de bal. Fichera haalt uit met een fantastische trap. Gümüştan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
__BEŞİKTAŞK__ - İstanbulspor 1:1

12e minuut.
Knap geeft een hoge lob. Daar is Babaşahin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stumpf is nu in balbezit. Stumpf haalt uit met een fantastische trap. Duch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Fichera bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt is nu in balbezit. Fichera rent richting de bal. Hoàng Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt draait met de bal, schiet en ... Gümüştan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Vengl kopt de bal weg. Daar is Babaşahin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valter met een sublieme pass. Klungelig pakt Ordubadlı de bal. Ordubadlı geeft de bal voor. Gümüştan bokst de bal weg.

27e minuut.
Ordubadlı is nu in balbezit. Ordubadlı geeft de bal voor. Fichera bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt draait met de bal, schiet en ... Gümüştan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Cepeda speelt de bal door. Daar is Babaşahin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stumpf is nu in balbezit. Stumpf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - İstanbulspor 1:2

31e minuut.
Fichera passt de bal met de wreef. Babaşahin heeft problemen om de bal te vangen. Stumpf rent richting de bal. Stumpf draait met de bal, schiet en ... Duch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - İstanbulspor 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: __BEŞİKTAŞK__ 39%, İstanbulspor 61%.
__BEŞİKTAŞK__ - İstanbulspor 1:3

46e minuut.
Magagnin komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Görömböly heeft problemen om de bal te vangen. Görömböly geeft een lange en hoge pass. Stumpf is nu in balbezit. Stumpf draait met de bal, schiet en ... Duch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - İstanbulspor 1:4

49e minuut.
Cepeda met een snelle inworp. Klungelig pakt Valter de bal. Valter passt de bal in één keer door. Cepeda geeft de bal voor. Fichera springt en kopt de bal. Gümüştan bokst de bal weg. Inworp. Patano komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Valter is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Knap. Valter raakt geblesseerd tijdens het duel. Valter zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ordubadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordubadlı geeft een lange en hoge pass. Patano krijgt zijn hoofd ertegen. Gümüştan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Chikoya heeft problemen om de bal te vangen. Chikoya geeft de bal voor. Stumpf is nu in balbezit. Stumpf draait met de bal, schiet en ... Duch probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Havlák komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Maire speelt de bal door. Cepeda geeft een lange en hoge pass. Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Patano schiet op doel. Gümüştan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - İstanbulspor 2:4

74e minuut.
Carewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz passt de bal met de wreef. Ordubadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordubadlı geeft de bal voor. Patano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - İstanbulspor 3:4

83e minuut.
Kaplan is nu in balbezit. Fichera verovert de bal door een tackle van achteren. Fichera passt de bal met de wreef. Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Patano draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Magagnin is nu in balbezit. Magagnin geeft een hoge lob. Fichera is nu in balbezit. Fichera haalt uit met een fantastische trap. Gümüştan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
__BEŞİKTAŞK__ - İstanbulspor 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: __BEŞİKTAŞK__ 29%, İstanbulspor 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
__BEŞİKTAŞK__ - İstanbulspor 4:4