Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:06
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.03
  • Stadion: ATATÜRK Stadı
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24997
Pamukkale FK Fenerbahçe SK
pamukkale2 Tactiek master
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
63.6 gemiddelde waardering 63.5
zeer goed Schieten zeer goed
formidabel Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Kalmaz rent richting de bal. Kalmaz passt de bal met de wreef. Niedrig is nu in balbezit. Niedrig geeft de bal voor. Güneyer springt en kopt de bal. Mestre bokst de bal weg.

15e minuut.
Cheuk Fung kopt de bal weg. Żółkiewski met een sublieme pass. Molina is nu in balbezit. Molina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pamukkale FK - Fenerbahçe SK 1:0

21e minuut.
Barlik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leguía komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Żółkiewski passt de bal met de wreef. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung passt de bal zonder na te denken. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel. Orell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Leguía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung met een sublieme pass. Seiler is nu in balbezit. Seiler draait met de bal, schiet en ... Orell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kalmaz met een sublieme pass. Szaleniec rent richting de bal. Szaleniec geeft de bal voor. Molina krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Żółkiewski rent richting de bal. Żółkiewski met een sublieme pass. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung geeft de bal voor. Molina maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ignasiak probeert naar een medespeler te passen. Güneyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiler speelt de bal door. Leduc rent richting de bal. Leduc schiet op doel. Orell bokst de bal weg.

38e minuut.
Leguía rent richting de bal. Kalmaz onderschept slim de pass. Kalmaz passt de bal in één keer door. Balım rent richting de bal. Yurtseven is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Seiler is nu in balbezit. Seiler geeft een hoge lob. Molina is nu in balbezit. Molina draait met de bal, schiet en ... Orell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamukkale FK - Fenerbahçe SK 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pamukkale FK 48%, Fenerbahçe SK 52%.
Pamukkale FK - Fenerbahçe SK 2:0

51e minuut.
Castillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niedrig speelt de bal door. Antina probeert naar een medespeler te passen. Balım rent richting de bal. Balım haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Pawelczyk geeft een hoge lob. Inworp. Eviţă met een snelle inworp. De Sukkeleir rent richting de bal. De Sukkeleir geeft de bal voor. Mestre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balım rent richting de bal. Balım draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pamukkale FK - Fenerbahçe SK 2:1

57e minuut.
Żółkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkiewski passt de bal zonder na te denken. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Antina probeert naar een medespeler te passen. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım passt de bal zonder na te denken. De Sukkeleir bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sukkeleir haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Kalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Kalmaz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Antina de bal. Antina geeft een lange en hoge pass. Güneyer springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Castillo passt de bal in één keer door. Güneyer is nu in balbezit. Seiler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Güneyer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

76e minuut.
Castillo passt de bal met de wreef. Antina is nu in balbezit. Antina passt de bal zonder na te denken. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pamukkale FK - Fenerbahçe SK 2:2

78e minuut.
Leduc geeft de bal voor. Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina maakt een afschuwelijke overtreding. Molina is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pamukkale FK 60%, Fenerbahçe SK 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pamukkale FK - Fenerbahçe SK 2:2