Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Afyonkarahisar Spor Akademisi deren
352 Tactiek sss
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.2 gemiddelde waardering 58.3
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


6e minuut.
Melis geeft de bal voor. Daar is Zakwas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andolina probeert naar een medespeler te passen. Simoiu is nu in balbezit. Simoiu draait met de bal, schiet en ... Lucian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Szynkaruk is nu in balbezit. Jacomelli met een sublieme pass. Donato met een sublieme pass. Caibi rent richting de bal. Caibi haalt uit met een fantastische trap. Kanal bokst de bal weg.

10e minuut.
García Gomis rent richting de bal. García Gomis passt de bal met de wreef. Kalender probeert naar een medespeler te passen. Andolina rent richting de bal. Andolina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lucian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Rydel onderschept slim de pass. Rydel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Donato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dvala geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dvala rent richting de bal. Dvala met een sublieme pass. Szynkaruk is nu in balbezit. Szynkaruk draait met de bal, schiet en ... Kanal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyonkarahisar Spor Akademisi - deren 1:0

15e minuut.
Kalender speelt de bal door. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki passt de bal met de wreef. Simoiu is nu in balbezit. Simoiu haalt uit met een fantastische trap. Lucian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Falkowski rent richting de bal. Kalender verovert de bal door een tackle van achteren. Kalender passt de bal met de wreef. Daar is Simoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simoiu haalt uit met een fantastische trap. Lucian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Simoiu onderschept slim de pass. Simoiu passt de bal in één keer door. Andolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalender rent richting de bal. Kalender schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Vittori komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera geeft de bal voor. Kalender met een sublieme pass. Klungelig pakt Simoiu de bal. Simoiu draait met de bal, schiet en ... Lucian bokst de bal weg.

40e minuut.
Pramenko rent richting de bal. Pramenko passt de bal in één keer door. Bošić heeft problemen om de bal te vangen. Simoiu is nu in balbezit. Simoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caponnetto komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Caibi is nu in balbezit. Melis verovert de bal door een tackle van achteren. Melis met een sublieme pass. Wollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollner haalt uit met een fantastische trap. Kanal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afyonkarahisar Spor Akademisi 48%, deren 52%.
Afyonkarahisar Spor Akademisi - deren 1:0

52e minuut.
Andolina passt de bal met de wreef. Simoiu rent richting de bal. Bošić verovert de bal door een tackle van achteren. Andolina verovert de bal door een tackle van achteren. Andolina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zakwas geeft de bal voor. Caibi rent richting de bal. Melis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Melis krijgt een gele kaart. Caibi raakt geblesseerd tijdens het duel. Falkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Caibi krijgt zijn hoofd ertegen. Kanal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Chigüila met een sublieme pass. Kalender rent richting de bal. Kalender probeert naar een medespeler te passen. Andolina is nu in balbezit. Andolina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Özkara komt het veld opgelopen. Donato geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Wollner de bal. Szynkaruk rent richting de bal. Szynkaruk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Doeltrap. Jäkl komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Zakwas geeft de bal voor. Özkara is nu in balbezit. Özkara speelt de bal door. Andolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Andolina draait met de bal, schiet en ... Lucian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özkara met een snelle inworp. Kalender rent richting de bal. Kalender geeft de bal voor. Andolina maakt een snoekduik en kopt de bal. Lucian bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afyonkarahisar Spor Akademisi 46%, deren 54%.
Afyonkarahisar Spor Akademisi - deren 1:0