Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:06
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.03
  • Stadion: Abdi İpekçi
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 21618
ANADOLU EFES KAVAKKÖY BLD. SK.
yürek Tactiek 4+3+1+2
59% Balbezit 41%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
65.5 gemiddelde waardering 54.2
very good Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen solid


19e minuut.
Verón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşoğlu begaat een overtreding. Verón raakt geblesseerd tijdens het duel. Verón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ezel kopt de bal weg. Klungelig pakt Migliori de bal. Ezel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gürseler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geçitvermez speelt de bal door. Bandırmalı is nu in balbezit. Bandırmalı geeft een hoge lob. Ezel maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Ebbing probeert de bal met de borst te controleren. Bandırmalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebbing maakt een afschuwelijke overtreding. Ebbing is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANADOLU EFES 51%, KAVAKKÖY BLD. SK. 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANADOLU EFES - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:0

47e minuut.
Gürseler rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lohrmann met een snelle inworp. Berescu is nu in balbezit. Berescu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Verón passt de bal met de wreef. Bandırmalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalı passt de bal met de wreef. Saha rent richting de bal. Saha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lohrmann kopt de bal weg. Saha rent richting de bal. Škipina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Škipina krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Magener speelt de bal door. Berescu heeft problemen om de bal te vangen. Berescu probeert naar een medespeler te passen. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Machado probeert de bal met de borst te controleren. Berescu rent richting de bal. Berescu passt de bal zonder na te denken. Ateşoğlu is nu in balbezit. Ateşoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Klungelig pakt Magener de bal. Saha verovert de bal door een tackle van achteren. Saha passt de bal met de wreef. Bandırmalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalı haalt uit met een fantastische trap. Ardal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANADOLU EFES 47%, KAVAKKÖY BLD. SK. 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANADOLU EFES - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:0