Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:05
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.03
  • Stadion: Abdi İpekçi
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 17355
ANADOLU EFES Pamukkale FK
yürek Tactiek pamukkale2
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 61.5
very good Schieten adequate
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


15e minuut.
Bandırmalı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. İsfendiyar kopt de bal weg. Ezel rent richting de bal. Ezel draait met de bal, schiet en ... Skalka probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Seiler met een sublieme pass. Leduc rent richting de bal. Leduc passt de bal in één keer door. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Arolat rent richting de bal. Leduc onderschept slim de pass. Leduc passt de bal zonder na te denken. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ... Stolarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Inworp. Saha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANADOLU EFES 69%, Pamukkale FK 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANADOLU EFES - Pamukkale FK 0:0

50e minuut.
Ezel rent richting de bal. Saha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skalka. Saha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Geçitvermez komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Arolat speelt de bal door. Daar is Gürseler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seiler begaat een overtreding. Seiler krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Daar is Arolat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arolat speelt de bal door. Gürseler rent richting de bal. Gürseler geeft een hoge lob. Ezel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Geçitvermez passt de bal in één keer door. Ezel is nu in balbezit. Yurtseven maakt een afschuwelijke overtreding. Yurtseven krijgt een gele kaart.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gürseler met de inworp. Saha geeft de bal voor. Ezel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ezel onderschept slim de pass. Ezel passt de bal met de wreef. Bandırmalı is nu in balbezit. Ezel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezel haalt uit met een fantastische trap. Mestre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANADOLU EFES 36%, Pamukkale FK 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANADOLU EFES - Pamukkale FK 0:0