Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İstanbulspor 52Orduspor52
433 A Tactiek FEDA
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
69.3 gemiddelde waardering 63.4
uitmuntend Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Szuszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Vidal rent richting de bal. Carewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carewicz krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Greguš speelt de bal door. Get`man is nu in balbezit. Knap is nu in balbezit. Get`man verovert de bal door een tackle van achteren. Get`man schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Görömböly geeft de bal voor. Tissot zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chikoya controleert de bal met de borst. Get`man rent richting de bal. Get`man haalt uit met een fantastische trap. Gümüştan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Greguš rent richting de bal. Greguš passt de bal in één keer door. Kaplan rent richting de bal. Get`man onderschept slim de pass. Get`man haalt uit met een fantastische trap. Gümüştan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Görömböly onderschept slim de pass. Görömböly geeft een hoge lob. Stumpf is nu in balbezit. Stumpf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İstanbulspor - 52Orduspor52 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İstanbulspor 61%, 52Orduspor52 39%.
İstanbulspor - 52Orduspor52 1:0

46e minuut.
Vengl komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Görömböly geeft een hoge lob. Gérardin kopt de bal weg. Kaplan heeft problemen om de bal te vangen. Get`man rent richting de bal. Get`man schiet op doel. Gümüştan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Carewicz speelt de bal door. Chikoya is nu in balbezit. Chikoya geeft een lange en hoge pass. Vengl is nu in balbezit. Vengl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Halupczok onderschept slim de pass. Halupczok geeft een hoge lob. Vengl is nu in balbezit. Vengl haalt uit met een fantastische trap. Niculaie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vengl bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Halupczok neemt de hoekschop. Vengl is nu in balbezit. Vengl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gérardin de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İstanbulspor - 52Orduspor52 2:0

86e minuut.
Halupczok speelt de bal door. Knap bereikt de bal nog maar net als eerste. Knap geeft een lange en hoge pass. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf schiet op doel. Niculaie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İstanbulspor 48%, 52Orduspor52 52%.
İstanbulspor - 52Orduspor52 2:0