Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe SK Beşiktaş JK...
master Tactiek HerTürlü
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
63.1 gemiddelde waardering 63
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Eviţă kopt de bal weg. Laboga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mycek de bal. Mycek schiet op doel. Orell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - Beşiktaş JK... 0:1

3e minuut.
Ignasiak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Balım kopt de bal weg. Gellér probeert de bal aan de voet te houden. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo draait met de bal, schiet en ... Manev bokst de bal weg.

13e minuut.
Ślużyński probeert de bal met de borst te controleren. Antina probeert naar een medespeler te passen. Balım is nu in balbezit. Balım draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ignasiak passt de bal met de wreef. Balım is nu in balbezit. Polanía geeft de bal voor. Mycek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mycek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ślużyński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Sukkeleir geeft de bal voor. Güneyer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenerbahçe SK - Beşiktaş JK... 1:1

34e minuut.
Mycek kopt de bal weg. De Sukkeleir probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ślużyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım schiet op doel. Manev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Terekowski rent richting de bal. Terekowski geeft de bal voor. Ursache rent richting de bal. Ursache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Laboga rent richting de bal. Laboga passt de bal in één keer door. Mycek rent richting de bal. Mycek draait met de bal, schiet en ... Orell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - Beşiktaş JK... 1:2

43e minuut.
Kalmaz probeert naar een medespeler te passen. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Antina rent richting de bal. Antina geeft een lange en hoge pass. Güneyer springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe SK 39%, Beşiktaş JK... 61%.
Fenerbahçe SK - Beşiktaş JK... 1:2

49e minuut.
De Sukkeleir met een sublieme pass. Daar is Eviţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mycek rent richting de bal. Mycek haalt uit met een fantastische trap. Orell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - Beşiktaş JK... 1:3

58e minuut.
Antina passt de bal in één keer door. Klungelig pakt De Sukkeleir de bal. De Sukkeleir passt de bal zonder na te denken. Güneyer is nu in balbezit. Güneyer schiet op doel. Manev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gellér de bal. Gellér geeft de bal voor. Niedrig probeert de bal met de borst te controleren. Ursache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache draait met de bal, schiet en ... Orell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Klungelig pakt Neag de bal. Neag passt de bal met de wreef. Ignasiak rent richting de bal. Ursache onderschept slim de pass. Ursache draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Neag is nu in balbezit. Neag passt de bal in één keer door. Mycek met een sublieme pass. Ursache rent richting de bal. Ursache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Laboga met een snelle inworp. Neag heeft problemen om de bal te vangen. Neag met een sublieme pass. Daar is Laboga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laboga geeft een hoge lob. Orell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Klungelig pakt Pękacz de bal. Mycek is nu in balbezit. Ursache is nu in balbezit. Ursache haalt uit met een fantastische trap. Orell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - Beşiktaş JK... 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe SK 48%, Beşiktaş JK... 52%.
Fenerbahçe SK - Beşiktaş JK... 1:4