Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:05
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.03
  • Stadion: Fire Fly Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 32204
Phoenix United KAVAKKÖY BLD. SK.
CF X Tactiek 4+3+1+2
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
54.5 gemiddelde waardering 52.9
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Klungelig pakt Patriarca de bal. Patriarca passt de bal zonder na te denken. Vanbogaert speelt de bal door. Hanzl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Łubikowski geeft de bal voor. Magener is nu in balbezit. Hanzl verovert de bal door een tackle van achteren. Hanzl draait met de bal, schiet en ... Ardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix United - KAVAKKÖY BLD. SK. 1:0

13e minuut.
Lohrmann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wąsowicz komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ardal niet meer kan verder spelen. Ronkowski komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Wąsowicz is nu in balbezit. Wąsowicz passt de bal met de wreef. Berescu is nu in balbezit. Berescu geeft een hoge lob. Ateşoğlu springt en kopt de bal. Dicu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Vanbogaert geeft een lange en hoge pass. Migliori verovert de bal door een tackle van achteren. Humer rent richting de bal. Humer schiet op doel. Ronkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix United - KAVAKKÖY BLD. SK. 2:0

34e minuut.
Hara verovert de bal door een tackle van achteren. Hara passt de bal zonder na te denken. Wąsowicz geeft een hoge lob. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado haalt uit met een fantastische trap. Dicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ronkowski trapt de bal weg van het doel. Łubikowski kopt de bal weg. Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzl verovert de bal door een tackle van achteren. Hanzl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Berescu geeft de bal voor. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turcu krijgt een gele kaart. Machado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ateşoğlu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix United - KAVAKKÖY BLD. SK. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix United 41%, KAVAKKÖY BLD. SK. 59%.
Phoenix United - KAVAKKÖY BLD. SK. 2:1

56e minuut.
Magener rent richting de bal. Magener geeft een hoge lob. Ramazanoğlu rent richting de bal. Ramazanoğlu geeft de bal voor. Hanzl krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hara onderschept slim de pass. Hara speelt de bal door. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu geeft een lange en hoge pass. Machado krijgt zijn hoofd ertegen. Dicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ateşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostás is nu in balbezit. Ramazanoğlu met een sublieme pass. Škipina geeft een hoge lob. Machado springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berescu is nu in balbezit. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Berescu probeert naar een medespeler te passen. Ateşoğlu rent richting de bal. Ateşoğlu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Prăscan de bal onder controle te krijgen. Dicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Phoenix United - KAVAKKÖY BLD. SK. 2:2

81e minuut.
Berescu rent richting de bal. Berescu passt de bal zonder na te denken. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado schiet op doel. Dicu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix United - KAVAKKÖY BLD. SK. 2:3

86e minuut.
Ronkowski trapt de bal weg. Łubikowski kopt de bal weg. Basmacı rent richting de bal. Hanzl onderschept slim de pass. Hanzl schiet op doel. Ronkowski bokst de bal weg.

88e minuut.
Ronkowski met een sublieme pass. Basarabeanu kopt de bal weg. Hara heeft problemen om de bal te vangen. Hanzl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Rostás geeft een lange en hoge pass. Basmacı rent richting de bal. Hanzl verovert de bal door een tackle van achteren. Hanzl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Phoenix United - KAVAKKÖY BLD. SK. 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix United 47%, KAVAKKÖY BLD. SK. 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Phoenix United - KAVAKKÖY BLD. SK. 3:3