Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş JK... İstanbulspor
HerTürlü Tactiek 433 A
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
59.8 gemiddelde waardering 69.5
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Havlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf draait met de bal, schiet en ... Gellér probeert de bal aan de voet te houden. Manev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Halupczok neemt de hoekschop. Havlák maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Terekowski met een sublieme pass. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag probeert naar een medespeler te passen. Mycek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mycek haalt uit met een fantastische trap. Gümüştan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Klungelig pakt Ślużyński de bal. Havlák rent richting de bal. Gellér legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Havlák raakt geblesseerd tijdens het duel. Stumpf zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

11e minuut.
Carewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tüzün de bal. Grossale is nu in balbezit. Stumpf onderschept slim de pass. Stumpf draait met de bal, schiet en ... Manev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Chikoya probeert naar een medespeler te passen. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf passt de bal in één keer door. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün draait met de bal, schiet en ... Manev bokst de bal weg. Paal!

21e minuut.
Halupczok rent richting de bal. Halupczok passt de bal met de wreef. Chikoya geeft de bal voor. Stumpf is nu in balbezit. Stumpf schiet op doel. Manev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Carewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz geeft een lange en hoge pass. Stumpf kopt de bal weg. Havlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlák haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Inworp. Halupczok met de inworp. Havlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün rent richting de bal. Tüzün schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Chikoya met de inworp. Halupczok is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lakner. Lakner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş JK... 64%, İstanbulspor 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beşiktaş JK... - İstanbulspor 0:0

46e minuut.
Vengl komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Neag passt de bal in één keer door. Daar is Terekowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Carewicz zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Carewicz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

55e minuut.
Inworp. Maire komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kaplan onderschept slim de pass. Kaplan geeft de bal voor. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf schiet op doel. Manev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş JK... - İstanbulspor 0:1

60e minuut.
Neag passt de bal in één keer door. Terekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Terekowski passt de bal met de wreef. Mycek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mycek schiet op doel. Gümüştan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Bakonyi kopt de bal weg. Chikoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Chikoya geeft een hoge lob. Vengl is nu in balbezit. Vengl haalt uit met een fantastische trap. Manev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Terekowski is nu in balbezit. Chikoya onderschept slim de pass. Chikoya geeft de bal voor. Stumpf springt en kopt de bal. Manev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş JK... - İstanbulspor 0:2

83e minuut.
Havlák rent richting de bal. Grossale legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Havlák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stumpf zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Manev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş JK... - İstanbulspor 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş JK... 46%, İstanbulspor 54%.
Beşiktaş JK... - İstanbulspor 0:3