Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AbRa-KaDaBrA Voodootrela
4-4-2 Tactiek Voodoo
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 56
uitmuntend Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Mascareño speelt de bal door. Naustdal heeft problemen om de bal te vangen. Naustdal passt de bal in één keer door. Mascareño heeft problemen om de bal te vangen. Mascareño schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AbRa-KaDaBrA - Voodootrela 1:0

7e minuut.
Bileyci geeft een hoge lob. Kemer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Álvarez. Álvarez krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Rahav probeert de bal met de borst te controleren. Rahav passt de bal met de wreef. Seyyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyyah geeft een hoge lob. Mascareño krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AbRa-KaDaBrA - Voodootrela 2:0

16e minuut.
Rahav is nu in balbezit. Rahav passt de bal in één keer door. Halkalı rent richting de bal. Halkalı geeft een hoge lob. Naustdal maakt een snoekduik en kopt de bal. Aksentijević bokst de bal weg. Dorado Bielsa kopt de bal weg. Seyyah geeft de bal voor. Naustdal springt en kopt de bal. Aksentijević bokst de bal weg.

20e minuut.
Veitía geeft een lange en hoge pass. Halkalı is nu in balbezit. Halkalı geeft de bal voor. Naustdal springt en kopt de bal. Aksentijević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Burgazlı controleert de bal met de borst. Burgazlı passt de bal in één keer door. Kerker heeft problemen om de bal te vangen. Mascareño bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascareño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Halkalı is nu in balbezit. Halkalı met een sublieme pass. Mascareño rent richting de bal. Mascareño schiet op doel. Kerker probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Halkalı zal de hoekschop nemen. Mascareño maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Seyyah kopt de bal weg. Rahav met een sublieme pass. Halkalı rent richting de bal. Halkalı geeft een hoge lob. Naustdal krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Vagner probeert de bal aan de voet te houden. Halkalı rent richting de bal. Halkalı geeft een lange en hoge pass. Mascareño krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Kerker de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Rahav probeert naar een medespeler te passen. Halkalı is nu in balbezit. Halkalı passt de bal met de wreef. Mascareño rent richting de bal. Mascareño haalt uit met een fantastische trap. Aksentijević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AbRa-KaDaBrA - Voodootrela 3:0

40e minuut.
Dorado Bielsa passt de bal met de wreef. Bileyci kan de bal niet met de borst controleren. Bileyci geeft een lange en hoge pass. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AbRa-KaDaBrA 37%, Voodootrela 63%.
AbRa-KaDaBrA - Voodootrela 3:0

52e minuut.
Burgazlı geeft een lange en hoge pass. Inworp. Seyyah met een snelle inworp. Naustdal rent richting de bal. Naustdal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Carafoli geeft de bal voor. Naustdal kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dorado Bielsa de bal onder controle te krijgen. Mascareño bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascareño schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Rahav speelt de bal door. Halkalı is nu in balbezit. Halkalı passt de bal zonder na te denken. Mascareño rent richting de bal. Mascareño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Carafoli probeert de bal aan de voet te houden. Vagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagner probeert naar een medespeler te passen. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Hoşgör onderschept slim de pass. Hoşgör passt de bal zonder na te denken. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Ursache maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Sơn Quân rent richting de bal. Bogunia begaat een overtreding. Bogunia krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Halkalı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kemer de bal. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Álvarez de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AbRa-KaDaBrA 40%, Voodootrela 60%.
AbRa-KaDaBrA - Voodootrela 3:0