Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yıkar Geçer BOZKURT SK
last version Tactiek xxxxx
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
8 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55 gemiddelde waardering 63.6
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Capilungo passt de bal met de wreef. Musiał rent richting de bal. Sorveteiro begaat een overtreding. Musiał is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ramos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Alfano rent richting de bal. Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos speelt de bal door. Musiał rent richting de bal. Musiał schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ghigna passt de bal met de wreef. Ramos rent richting de bal. Ramos met een sublieme pass. Musiał rent richting de bal. Musiał haalt uit met een fantastische trap. Sallai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Sallai met een harde bal richting middenveld. Zawadziłło rent richting de bal. Zawadziłło met een sublieme pass. Ramos is nu in balbezit. Ramos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Czerep met een sublieme pass. Paredes heeft problemen om de bal te vangen. Paredes met een sublieme pass. Poll is nu in balbezit. Poll schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zawadziłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadziłło met een sublieme pass. Musiał rent richting de bal. Musiał draait met de bal, schiet en ... Sallai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Alfano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bezus de bal. Poll is nu in balbezit. Poll schiet op doel. Suster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Poll schiet op doel. Ghigna heeft problemen om de bal te vangen. Paredes rent richting de bal. Paredes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yıkar Geçer 70%, BOZKURT SK 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yıkar Geçer - BOZKURT SK 0:0

47e minuut.
Ghigna bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Alù verovert de bal door een tackle van achteren. D`Alù passt de bal met de wreef. Poll is nu in balbezit. Poll schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Zawadziłło is nu in balbezit. Zawadziłło passt de bal zonder na te denken. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos draait met de bal, schiet en ... Sallai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - BOZKURT SK 0:1

50e minuut.
Zawadziłło geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alfano de bal. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Capilungo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capilungo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Söğüt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rozumek komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bodrogi onderschept slim de pass. Ramos rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bodrogi ... Strafschop! Bodrogi krijgt een gele kaart. Ramos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ramos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sallai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Bezus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezus geeft de bal voor. Zawadziłło rent richting de bal. Zawadziłło geeft een hoge lob. Musiał krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - BOZKURT SK 0:2

82e minuut.
Musiał rent richting de bal. Musiał passt de bal met de wreef. Ramos rent richting de bal. Ramos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - BOZKURT SK 0:3

83e minuut.
Bonazzi met een sublieme pass. Rozumek rent richting de bal. Rozumek passt de bal in één keer door. Musiał rent richting de bal. Musiał haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Ghigna passt de bal zonder na te denken. Czerep met een sublieme pass. Kovačević met een sublieme pass. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yıkar Geçer 66%, BOZKURT SK 34%.
Yıkar Geçer - BOZKURT SK 0:3