Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.01
  • Stadion: BOZKURT SK Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 21406
BOZKURT SK Voodootrela
xxxxx Tactiek Voodoo
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
63.8 gemiddelde waardering 56.2
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


19e minuut.
Sơn Quân verovert de bal door een tackle van achteren. Bezus is nu in balbezit. Sơn Quân begaat een overtreding. Sơn Quân krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Bileyci is nu in balbezit. Bileyci geeft een lange en hoge pass. Sơn Quân is nu in balbezit. Sơn Quân schiet op doel. Suster maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Voodootrela 0:1

23e minuut.
Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Dorado Bielsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos haalt uit met een fantastische trap. Aksentijević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BOZKURT SK - Voodootrela 1:1

25e minuut.
Doeltrap. Suster trapt de bal weg van het doel. Capilungo probeert de bal met de borst te controleren. Capilungo geeft een lange en hoge pass. Ramos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Daar is Ghigna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân passt de bal zonder na te denken. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kaplangı kopt de bal weg. Sơn Quân is nu in balbezit. Ghigna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sơn Quân is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vagner komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bezus verovert de bal door een tackle van achteren. Bezus met een sublieme pass. Kaplangı is nu in balbezit. Kaplangı geeft een lange en hoge pass. Sơn Quân krijgt zijn hoofd ertegen. Suster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Vagner probeert naar een medespeler te passen. Belkemiren rent richting de bal. Bileyci met een sublieme pass. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Aksentijević trapt de bal weg. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez passt de bal zonder na te denken. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ghigna geeft een lange en hoge pass. Inworp. Belkemiren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vagner geeft de bal voor. Álvarez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sơn Quân rent richting de bal. Sơn Quân passt de bal met de wreef. Kaplangı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplangı geeft een lange en hoge pass. Álvarez krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOZKURT SK 62%, Voodootrela 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BOZKURT SK - Voodootrela 1:1

54e minuut.
Capilungo passt de bal in één keer door. Rozumek is nu in balbezit. Hoşgör tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoşgör krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Rozumek geeft de bal voor. Zawadziłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadziłło passt de bal in één keer door. Capilungo is nu in balbezit. Capilungo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aksentijević met een harde bal richting middenveld. Sơn Quân kopt de bal weg. Álvarez probeert de bal met de borst te controleren. Álvarez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ramos met een sublieme pass. Burgazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgazlı geeft een hoge lob. Ramos rent richting de bal. Ramos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hoşgör geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sơn Quân de bal onder controle te krijgen. Ghigna begaat een overtreding. Ghigna krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaplangı met de inworp. Vagner geeft een hoge lob. Sơn Quân maakt een snoekduik en kopt de bal. Van de Vyver controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Aksentijević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bonazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sơn Quân rent richting de bal. Kaplangı geeft een lange en hoge pass. Álvarez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Voodootrela 1:2

69e minuut.
Daar is Cester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cester passt de bal in één keer door. Rozumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozumek geeft een hoge lob. Ramos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bezus onderschept slim de pass. Kaplangı onderschept slim de pass. Kaplangı passt de bal in één keer door. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vagner probeert naar een medespeler te passen. Belkemiren is nu in balbezit. Belkemiren speelt de bal door. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Suster bokst de bal weg.

84e minuut.
Doeltrap. Aksentijević met een harde bal richting middenveld. Sơn Quân kopt de bal weg. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Makatindu komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Vagner kopt de bal weg. Sơn Quân is nu in balbezit. Kaplangı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplangı geeft een hoge lob. Álvarez maakt een snoekduik en kopt de bal. Makatindu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOZKURT SK 53%, Voodootrela 47%.
BOZKURT SK - Voodootrela 1:2