Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yıkar Geçer AbRa-KaDaBrA
last version Tactiek atac
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 56.7
solid Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen good


3e minuut.
D`Alù is nu in balbezit. Carafoli speelt de bal door. Naustdal is nu in balbezit. Seyyah rent richting de bal. Seyyah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Czerep is nu in balbezit. Czerep met een sublieme pass. D`Alù met een sublieme pass. Poll controleert de bal met de borst. Poll draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Zub passt de bal in één keer door. Czerep rent richting de bal. Czerep passt de bal in één keer door. Sorveteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorveteiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kemer geeft een hoge lob. Domide rent richting de bal. Domide geeft een lange en hoge pass. Mascareño bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascareño schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - AbRa-KaDaBrA 0:1

21e minuut.
Talami bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sorveteiro. Talami raakt geblesseerd tijdens het duel. Halkalı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Talami is nu in balbezit. Talami geeft een lange en hoge pass. Sośnicki heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Liński bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı rent richting de bal. Mascareño bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascareño draait met de bal, schiet en ... Sallai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - AbRa-KaDaBrA 0:2

35e minuut.
Domide passt de bal in één keer door. Naustdal rent richting de bal. Sośnicki begaat een overtreding. Naustdal raakt geblesseerd tijdens het duel. Naustdal wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Zub onderschept slim de pass. Zub geeft een hoge lob. Seyyah controleert de bal met de borst. Seyyah geeft een lange en hoge pass. Zub verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Halkalı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talami is nu in balbezit. Talami passt de bal in één keer door. Mascareño rent richting de bal. Mascareño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - AbRa-KaDaBrA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yıkar Geçer 71%, AbRa-KaDaBrA 29%.
Yıkar Geçer - AbRa-KaDaBrA 0:3

46e minuut.
Soygüven komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Buitenspel voor Paredes. Goede buitenspelval van de verdediging. Soygüven maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mascareño bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascareño schiet op doel. Sallai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - AbRa-KaDaBrA 0:4

50e minuut.
Domide geeft een hoge lob. Talami rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sorveteiro. Talami is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Talami zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Sorveteiro met de inworp. Daar is Czerep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerep met een sublieme pass. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Ursache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
D`Alù met een snelle inworp. Czerep probeert de bal met de borst te controleren. Naustdal begaat een overtreding. Naustdal krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Seyyah geeft een lange en hoge pass. Sallai met een sublieme pass. Halkalı kopt de bal weg. Talami bereikt de bal nog maar net als eerste. Talami haalt uit met een fantastische trap. Sallai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Soygüven begaat een overtreding. Paredes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czerep zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Poll krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Naustdal geeft een lange en hoge pass. Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı passt de bal met de wreef. Mascareño rent richting de bal. Mascareño draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Poll is nu in balbezit. D`Alù bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Alù geeft een hoge lob. Poll rent richting de bal. Poll draait met de bal, schiet en ... Ursache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Bogunia kopt de bal weg. Seyyah speelt de bal door. Mascareño bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascareño haalt uit met een fantastische trap. Sallai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıkar Geçer - AbRa-KaDaBrA 0:5

90e minuut.
Mascareño bereikt de bal nog maar net als eerste. Zub onderschept slim de pass. Zub geeft de bal voor. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes draait met de bal, schiet en ... Ursache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yıkar Geçer 63%, AbRa-KaDaBrA 37%.
Yıkar Geçer - AbRa-KaDaBrA 0:5