Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.01
  • Stadion: adinisenkoy Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 12840
adinisenkoy Reşadiye [S.K]
samet Tactiek turan
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 51.7
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen goed
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Prodan rent richting de bal. Prodan passt de bal zonder na te denken. Cedrón probeert naar een medespeler te passen. Cabuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuda geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cabuda speelt de bal door. Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınmakas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Altınmakas krijgt een gele kaart. Prodan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Burruchaga met een snel genomen vrije trap. Daar is Susuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabuda is nu in balbezit. Cabuda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Franco geeft de bal voor. Prodan is nu in balbezit. Altınmakas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Altınmakas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

34e minuut.
Çamlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedrón is nu in balbezit. Cedrón passt de bal met de wreef. Çamlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamlık schiet op doel. Aşkan bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Aybar rent richting de bal. Aybar geeft een lange en hoge pass. Daar is Dzikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haki is nu in balbezit. Haki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adinisenkoy 57%, Reşadiye [S.K] 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
adinisenkoy - Reşadiye [S.K] 0:0

51e minuut.
Tulčinas geeft een hoge lob. Prodan rent richting de bal. Wright begaat een overtreding. Wright krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Prodan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Burruchaga met een snel genomen vrije trap. Susuz met een sublieme pass. Haki rent richting de bal. Klungelig pakt Haki de bal. Haki draait met de bal, schiet en ... Teber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Kordé passt de bal zonder na te denken. Cabuda rent richting de bal. Susuz begaat een overtreding. Susuz krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Dzikowski is nu in balbezit. Dzikowski geeft een hoge lob. Prodan is nu in balbezit. Prodan geeft een hoge lob. Çamlık krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Çelebi rent richting de bal. Çelebi geeft een lange en hoge pass. Aybar heeft problemen om de bal te vangen. Aybar geeft de bal voor. Haki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Çelebi rent richting de bal. Çelebi passt de bal met de wreef. Haki is nu in balbezit. Haki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adinisenkoy - Reşadiye [S.K] 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adinisenkoy 48%, Reşadiye [S.K] 52%.
adinisenkoy - Reşadiye [S.K] 1:0