Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voodootrela Yıkar Geçer
Voodoo Tactiek hep
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
55.7 gemiddelde waardering 55.8
good Schieten very good
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


12e minuut.
Kaplangı met een sublieme pass. Sơn Quân rent richting de bal. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voodootrela - Yıkar Geçer 1:0

21e minuut.
Belkemiren rent richting de bal. Belkemiren geeft een hoge lob. Álvarez kopt de bal weg. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân draait met de bal, schiet en ... Sallai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Álvarez passt de bal zonder na te denken. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Liński zijn tegenspeler op de grond. Sơn Quân raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bileyci neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voodootrela 52%, Yıkar Geçer 48%.
Voodootrela - Yıkar Geçer 1:0

46e minuut.
Kemer komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kovačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovačević passt de bal met de wreef. Poll rent richting de bal. Paredes rent richting de bal. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Aksentijević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Belkemiren rent richting de bal. Belkemiren met een sublieme pass. Bileyci met een sublieme pass. Vagner rent richting de bal. Vagner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Paredes kopt de bal weg. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoşgör begaat een overtreding. Hoşgör krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Sorveteiro is nu in balbezit. Sorveteiro geeft een hoge lob. Vagner heeft problemen om de bal te vangen. Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ... Aksentijević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Kerker passt de bal in één keer door. Kaplangı speelt de bal door. Vagner rent richting de bal. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voodootrela 44%, Yıkar Geçer 56%.
Voodootrela - Yıkar Geçer 1:0