Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.01
  • Stadion: PASATSPOR Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 9145
PASATSPOR adinisenkoy
sonF Tactiek samet
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 54.9
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Bodea geeft een lange en hoge pass. Bourguignon is nu in balbezit. Bourguignon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Susuz de bal onder controle te krijgen. Aşkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. İzbırakmaz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bourguignon maakt een snoekduik en kopt de bal. Aşkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Cywil geeft de bal voor. Altınmakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Altınmakas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aybar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Çelebi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İzbırakmaz rent richting de bal. Bodea begaat een overtreding. Bodea krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Hartinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartinger geeft de bal voor. Bourguignon is nu in balbezit. Bourguignon geeft de bal voor. Ferreira Gabriel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınmakas onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hartinger. Hartinger krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Ferreira Gabriel passt de bal zonder na te denken. Bourguignon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodea met een sublieme pass. Ferreira Gabriel is nu in balbezit. Ferreira Gabriel haalt uit met een fantastische trap. Aşkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Hartinger geeft een hoge lob. Inworp. Altınmakas met de inworp. Klungelig pakt İzbırakmaz de bal. İzbırakmaz geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De bal rolt over de achterlijn. Hacıoğlu met een harde bal richting middenveld. Altınmakas kopt de bal weg. Haki is nu in balbezit. Haki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PASATSPOR 45%, adinisenkoy 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PASATSPOR - adinisenkoy 0:0

47e minuut.
Klungelig pakt Altınmakas de bal. Hartinger verovert de bal door een tackle van achteren. İzbırakmaz begaat een overtreding. İzbırakmaz krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Bourguignon speelt de bal door. Ferreira Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil rent richting de bal. Ferreira Gabriel verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira Gabriel haalt uit met een fantastische trap. Aşkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Aybar is nu in balbezit. Bodea onderschept slim de pass. Bodea geeft een lange en hoge pass. Ferreira Gabriel rent richting de bal. Ferreira Gabriel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PASATSPOR - adinisenkoy 1:0

56e minuut.
Klungelig pakt Tønnes de bal. Ferreira Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tønnes begaat een overtreding. Tønnes krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Ferreira Gabriel is nu in balbezit. Bourguignon met een sublieme pass. Ferreira Gabriel rent richting de bal. Ferreira Gabriel haalt uit met een fantastische trap. Aşkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PASATSPOR - adinisenkoy 2:0

63e minuut.
Bourguignon rent richting de bal. Ngugi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bourguignon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bodea met een snel genomen vrije trap. Ferreira Gabriel krijgt zijn hoofd ertegen. Aşkan bokst de bal weg.

67e minuut.
Santa Cruz is nu in balbezit. Bodea speelt de bal door. Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz geeft een lange en hoge pass. Ferreira Gabriel maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PASATSPOR - adinisenkoy 3:0

72e minuut.
İzbırakmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınmakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartinger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hartinger krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Cimuszek geeft de bal voor. Altınmakas kopt de bal weg. Daar is İzbırakmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreira Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira Gabriel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PASATSPOR 38%, adinisenkoy 62%.
PASATSPOR - adinisenkoy 3:0