Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOĞAZIN YARGIÇLARI ELAZIĞSPOR.
mertvegert Tactiek nus
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 50.6
formidabel Schieten goed
solide Passen redelijk
formidabel Verdedigen solide


4e minuut.
da Tia geeft de bal voor. Moisander is nu in balbezit. Moisander probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bolado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sepioł met een sublieme pass. Filippini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadoveza rent richting de bal. Filippini verovert de bal door een tackle van achteren. Filippini draait met de bal, schiet en ... Mantalos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Chang rent richting de bal. Chang passt de bal in één keer door. Moisander rent richting de bal. Moisander schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BOĞAZIN YARGIÇLARI - ELAZIĞSPOR. 0:1

14e minuut.
Stavnes met een sublieme pass. Filippini bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippini speelt de bal door. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu draait met de bal, schiet en ... Mantalos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Chang verovert de bal door een tackle van achteren. Chang geeft de bal voor. Bolado rent richting de bal. Bolado schiet op doel. Hacko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BOĞAZIN YARGIÇLARI - ELAZIĞSPOR. 0:2

17e minuut.
Dimitrie met een sublieme pass. Giampaoli probeert naar een medespeler te passen. Sepioł speelt de bal door. Filippini is nu in balbezit. Filippini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Stavnes met een sublieme pass. Moisander bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisander speelt de bal door. Bolado rent richting de bal. Bolado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gaffarena met een sublieme pass. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu passt de bal zonder na te denken. Filippini is nu in balbezit. Filippini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Giampaoli met een sublieme pass. Iliescu rent richting de bal. Iliescu passt de bal in één keer door. Filippini rent richting de bal. Filippini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dimitrie probeert naar een medespeler te passen. Giampaoli speelt de bal door. Filippini bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sepioł met de inworp. Giampaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giampaoli geeft een lange en hoge pass. Filippini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOĞAZIN YARGIÇLARI 54%, ELAZIĞSPOR. 46%.
BOĞAZIN YARGIÇLARI - ELAZIĞSPOR. 0:2

46e minuut.
Urbányi komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Stavnes verovert de bal door een tackle van achteren. Stavnes geeft de bal voor. Sepioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu rent richting de bal. Iliescu schiet op doel. Urbányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zasławski is nu in balbezit. Zasławski geeft een hoge lob. Daar is Giampaoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giampaoli geeft een hoge lob. Urbányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filippini rent richting de bal. Filippini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BOĞAZIN YARGIÇLARI - ELAZIĞSPOR. 1:2

78e minuut.
Inworp. Sepioł zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giampaoli geeft de bal voor. Filippini springt en kopt de bal. Urbányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BOĞAZIN YARGIÇLARI - ELAZIĞSPOR. 2:2

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zadwórny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chang rent richting de bal. Chang geeft de bal voor. Bolado springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Iliescu is nu in balbezit. Iliescu passt de bal zonder na te denken. Akalın is nu in balbezit. Akalın geeft een hoge lob. Filippini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOĞAZIN YARGIÇLARI 44%, ELAZIĞSPOR. 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BOĞAZIN YARGIÇLARI - ELAZIĞSPOR. 2:2