Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.01
  • Stadion: BOZKURT SK Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 19832
BOZKURT SK BOĞAZIN YARGIÇLARI
442 Tactiek mertvegert
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 57.5
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Capilungo probeert naar een medespeler te passen. Giampaoli is nu in balbezit. Giampaoli passt de bal met de wreef. Sepioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepioł schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van de Vyver verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - BOĞAZIN YARGIÇLARI 0:1

18e minuut.
Mleczarz passt de bal zonder na te denken. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis speelt de bal door. Ramos is nu in balbezit. Ramos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hacko bokst de bal weg.

20e minuut.
Iliescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iliescu passt de bal in één keer door. Sepioł is nu in balbezit. Sepioł draait met de bal, schiet en ... Suster maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Filippini rent richting de bal. Filippini geeft een lange en hoge pass. Van de Vyver kopt de bal weg. Stavnes geeft de bal voor. Akalın springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Giampaoli met een sublieme pass. Stavnes is nu in balbezit. Stavnes passt de bal met de wreef. Filippini is nu in balbezit. Filippini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Suster met een harde bal richting middenveld. Giampaoli kopt de bal weg. Filippini rent richting de bal. Filippini haalt uit met een fantastische trap. Suster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Mleczarz met een sublieme pass. Capilungo rent richting de bal. Capilungo met een sublieme pass. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos draait met de bal, schiet en ... Hacko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Mleczarz rent richting de bal. Mleczarz passt de bal zonder na te denken. Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BOZKURT SK - BOĞAZIN YARGIÇLARI 1:1

36e minuut.
Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu speelt de bal door. Filippini rent richting de bal. Akalın bereikt de bal nog maar net als eerste. Akalın draait met de bal, schiet en ... Suster bokst de bal weg.

39e minuut.
Ramos passt de bal in één keer door. Capilungo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capilungo passt de bal zonder na te denken. Sklavakis is nu in balbezit. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mleczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavnes geeft de bal voor. Filippini probeert naar een medespeler te passen. Akalın rent richting de bal. Akalın draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Giampaoli rent richting de bal. Giampaoli geeft een lange en hoge pass. Filippini met een sublieme pass. Klungelig pakt Akalın de bal. Ghigna onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOZKURT SK 52%, BOĞAZIN YARGIÇLARI 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BOZKURT SK - BOĞAZIN YARGIÇLARI 1:1

50e minuut.
Ghigna heeft problemen om de bal te vangen. Sepioł speelt de bal door. Akalın is nu in balbezit. Akalın haalt uit met een fantastische trap. Suster maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - BOĞAZIN YARGIÇLARI 1:2

53e minuut.
Mleczarz is nu in balbezit. Mleczarz geeft een hoge lob. Daar is Gaffarena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos onderschept slim de pass. Ramos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Van de Vyver bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Vyver geeft de bal voor. Gaffarena rent richting de bal. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos draait met de bal, schiet en ... Hacko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Inworp. Zlatev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaffarena probeert de bal met de borst te controleren. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BOZKURT SK - BOĞAZIN YARGIÇLARI 2:2

65e minuut.
Capilungo rent richting de bal. Sklavakis rent richting de bal. Capilungo rent richting de bal. Sklavakis is nu in balbezit. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap. Hacko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ramos rent richting de bal. Ramos draait met de bal, schiet en ... Hacko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Mleczarz passt de bal in één keer door. Capilungo is nu in balbezit. Capilungo passt de bal met de wreef. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Stavnes kopt de bal weg. Sepioł rent richting de bal. Sepioł probeert naar een medespeler te passen. Akalın is nu in balbezit. Akalın draait met de bal, schiet en ... Suster bokst de bal weg.

77e minuut.
Bezus passt de bal zonder na te denken. Mleczarz speelt de bal door. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis schiet op doel. Hacko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - BOĞAZIN YARGIÇLARI 3:2

79e minuut.
da Tia rent richting de bal. da Tia geeft de bal voor. Ghigna rent richting de bal. Akalın verovert de bal door een tackle van achteren. Akalın schiet op doel. Suster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Ramos rent richting de bal. Zlatev rent richting de bal. Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos schiet op doel. Hacko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - BOĞAZIN YARGIÇLARI 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOZKURT SK 41%, BOĞAZIN YARGIÇLARI 59%.
BOZKURT SK - BOĞAZIN YARGIÇLARI 4:2