Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.01
  • Stadion: Babaspor Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4771
Babaspor adinisenkoy
4-1-3-2 Tactiek samet
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.1 gemiddelde waardering 51.8
good Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen good


20e minuut.
Inworp. Balkanerdem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolbusz met een sublieme pass. Poioco is nu in balbezit. Poioco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Balkanerdem geeft een lange en hoge pass. Tønnes is nu in balbezit. Tønnes passt de bal in één keer door. Altınmakas rent richting de bal. Altınmakas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Babaspor - adinisenkoy 0:1

25e minuut.
Çelebi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aybar is nu in balbezit. Aybar geeft een hoge lob. Haki springt en kopt de bal. Kutil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babaspor - adinisenkoy 0:2

43e minuut.
Çelebi kopt de bal weg. Andrus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haki is nu in balbezit. Haki schiet op doel. Kutil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babaspor - adinisenkoy 0:3

44e minuut.
Aybar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gökler komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babaspor 52%, adinisenkoy 48%.
Babaspor - adinisenkoy 0:3

53e minuut.
Andrus met een sublieme pass. Balkanerdem rent richting de bal. Balkanerdem geeft een hoge lob. Kolbusz is nu in balbezit. Kolbusz schiet op doel. Aşkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cimuszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babaspor - adinisenkoy 1:3

60e minuut.
Haki met een sublieme pass. Daar is Altınmakas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrus begaat een overtreding. Andrus krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Gökler geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wright de bal onder controle te krijgen. Andrus rent richting de bal. Haki rent richting de bal. Haki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Cimuszek kopt de bal weg. Daar is Susuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gökler speelt de bal door. Haki rent richting de bal. Haki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kolbusz is nu in balbezit. Cimuszek is nu in balbezit. Kolbusz onderschept slim de pass. Kolbusz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Curman onderschept slim de pass. Wright verovert de bal door een tackle van achteren. Wright speelt de bal door. Çelebi is nu in balbezit. Çelebi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kutil bokst de bal weg.

86e minuut.
Balkanerdem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cabral komt het veld opgelopen. Cabral met een snelle inworp. Susuz rent richting de bal. Kolbusz verovert de bal door een tackle van achteren. Kolbusz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tønnes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aşkan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babaspor 44%, adinisenkoy 56%.
Babaspor - adinisenkoy 1:3