Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.01
  • Stadion: GAKGOŞ ARENA
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 19326
ELAZIĞSPOR. Adıyaman FC
nus Tactiek yeniiiii
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 54.8
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Akyol met de inworp. Potroviţa geeft de bal voor. Gabríelsson kopt de bal weg. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła schiet op doel. Urbányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Nadoveza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocaelilioğlu is nu in balbezit. Kocaelilioğlu haalt uit met een fantastische trap. Urbányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ELAZIĞSPOR. - Adıyaman FC 0:1

13e minuut.
Nadoveza rent richting de bal. Pénzes onderschept slim de pass. Pénzes passt de bal met de wreef. Kocaelilioğlu rent richting de bal. Kocaelilioğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Văn Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Thịnh speelt de bal door. Słomczyński probeert naar een medespeler te passen. Moisander heeft problemen om de bal te vangen. Moisander schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Gabríelsson speelt de bal door. Kocaelilioğlu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kamade. Kocaelilioğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muğlalılar komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kocaelilioğlu met een sublieme pass. Akyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyol geeft de bal voor. Gabríelsson rent richting de bal. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELAZIĞSPOR. 50%, Adıyaman FC 50%.
ELAZIĞSPOR. - Adıyaman FC 0:1

46e minuut.
Pazio komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Tettamanti heeft problemen om de bal te vangen. Tettamanti passt de bal in één keer door. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang geeft de bal voor. Bolado springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Słomczyński onderschept slim de pass. Słomczyński geeft een lange en hoge pass. Moisander is nu in balbezit. Moisander schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ELAZIĞSPOR. - Adıyaman FC 1:1

67e minuut.
Pénzes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt De Winter de bal. Pénzes is nu in balbezit. Pénzes geeft de bal voor. Nadoveza probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gabríelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabríelsson passt de bal zonder na te denken. Zasławski onderschept slim de pass. Garwoła heeft problemen om de bal te vangen. Garwoła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Potroviţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio met een sublieme pass. Pénzes speelt de bal door. Garwoła is nu in balbezit. Garwoła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELAZIĞSPOR. 52%, Adıyaman FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ELAZIĞSPOR. - Adıyaman FC 1:1