Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.02
  • Stadion: tukelspor Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15643
tukelspor kartal beşiktaş
5-3-2 Tactiek 22
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 53
excellent Schieten solid
excellent Passen good
excellent Verdedigen good


10e minuut.
Montañés passt de bal met de wreef. Yağın rent richting de bal. Yağın passt de bal zonder na te denken. Viljanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljanti draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tukelspor - kartal beşiktaş 1:0

15e minuut.
Viljanti kopt de bal weg. Moroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonhardsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leonhardsen krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Yağın probeert naar een medespeler te passen. Montañés bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos begaat een overtreding. Copos krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Montañés rent richting de bal. Montañés passt de bal met de wreef. Moroni is nu in balbezit. Moroni draait met de bal, schiet en ... Smerek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Zapata is nu in balbezit. Zapata geeft de bal voor. Barışkan kan de bal niet met de borst controleren. Kosmidis rent richting de bal. Kosmidis haalt uit met een fantastische trap. Potrzebny bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tukelspor 51%, kartal beşiktaş 49%.
tukelspor - kartal beşiktaş 1:0

46e minuut.
Satmaz met de inworp. Viljanti speelt de bal door. Moroni is nu in balbezit. Moroni haalt uit met een fantastische trap. Smerek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
tukelspor - kartal beşiktaş 2:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Satmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yağın speelt de bal door. Moroni is nu in balbezit. Moroni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Moroni passt de bal met de wreef. Viljanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutiño geeft een hoge lob. Viljanti rent richting de bal. Viljanti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Viljanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonhardsen is nu in balbezit. Viljanti onderschept slim de pass. Moroni rent richting de bal. Moroni schiet op doel. Smerek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Moroni haalt uit met een fantastische trap. Laßwitz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Satmaz zal de hoekschop nemen. Moroni maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tukelspor - kartal beşiktaş 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tukelspor 41%, kartal beşiktaş 59%.
tukelspor - kartal beşiktaş 3:0