Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.02
  • Stadion: AYD FK Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5614
AYD FK 2101
11111 Tactiek A
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 57.6
adequate Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Inworp. Duffie met een snelle inworp. Sardino rent richting de bal. Sardino geeft de bal voor. Encina kopt de bal weg. Olszanecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Zawiślak probeert naar een medespeler te passen. Hârleşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđelinović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anđelinović krijgt een gele kaart. Hârleşteanu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hârleşteanu kan niet meer verder spelen. Karkantonis komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Nápoles geeft een lange en hoge pass. Duffie is nu in balbezit. Duffie passt de bal met de wreef. Barczak rent richting de bal. Barczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AYD FK - 2101 0:1

27e minuut.
Nápoles geeft de bal voor. Inworp. Kornai met de inworp. Daar is Świerczok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerczok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Encina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sardino met de inworp. Barczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AYD FK 77%, 2101 23%.
AYD FK - 2101 0:1

48e minuut.
Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz geeft een hoge lob. Kornai is nu in balbezit. Kornai geeft een lange en hoge pass. Barczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Olszanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Sardino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barczak rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sardino neemt de hoekschop. Barczak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pleşan is nu in balbezit. Pleşan passt de bal in één keer door. Kornai is nu in balbezit. Veverica rent richting de bal. Veverica draait met de bal, schiet en ... Olszanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Ros Badia is nu in balbezit. Ros Badia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rebolledo de bal. Sîrbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sîrbu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AYD FK - 2101 1:1

74e minuut.
Ros Badia met een snelle inworp. Nápoles is nu in balbezit. Veverica maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Veverica moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Veverica schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

77e minuut.
Rebolledo kopt de bal weg. Pleşan probeert naar een medespeler te passen. Kornai rent richting de bal. Kornai geeft een hoge lob. Barczak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ros Badia kan de bal niet met de borst controleren. Pleşan rent richting de bal. Ros Badia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ros Badia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AYD FK 63%, 2101 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AYD FK - 2101 1:1