Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tokat United JaguarSport
Alt Yapı Tactiek 5-3-2
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 56.7
zwak Schieten matig
zwak Passen uitmuntend
redelijk Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Salamoni is nu in balbezit. Salamoni geeft de bal voor. Appugliese kopt de bal weg. Wicaksono is nu in balbezit. Wicaksono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kamodo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aaskivi is nu in balbezit. Aaskivi probeert naar een medespeler te passen. Bozzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozzini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Elhadad met een snelle inworp. Mitura verovert de bal door een tackle van achteren. Appugliese bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozzini rent richting de bal. Bozzini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - JaguarSport 0:1

20e minuut.
Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono passt de bal in één keer door. Aaskivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aaskivi geeft een lange en hoge pass. Wicaksono springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokat United 79%, JaguarSport 21%.
Tokat United - JaguarSport 0:1

61e minuut.
Elhadad passt de bal zonder na te denken. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono passt de bal met de wreef. Bozzini is nu in balbezit. Bozzini draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - JaguarSport 0:2

71e minuut.
Tuncelili trapt de bal weg van het doel. Elhadad kopt de bal weg. Wicaksono met een sublieme pass. Bozzini is nu in balbezit. Bozzini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Appugliese speelt de bal door. Aaskivi heeft problemen om de bal te vangen. Aaskivi passt de bal in één keer door. Bozzini is nu in balbezit. Bozzini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bozzini heeft problemen om de bal te vangen. Appugliese bereikt de bal nog maar net als eerste. Afyonkarahisarlı rent richting de bal. Appugliese onderschept slim de pass. Appugliese schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Elhadad is nu in balbezit. Elhadad geeft een hoge lob. Afyonkarahisarlı heeft problemen om de bal te vangen. Wicaksono is nu in balbezit. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Bozzini de bal. Bozzini probeert naar een medespeler te passen. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - JaguarSport 0:3

87e minuut.
Aaskivi rent richting de bal. Aaskivi passt de bal met de wreef. Appugliese bereikt de bal nog maar net als eerste. Appugliese geeft een hoge lob. Tuncelili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokat United 81%, JaguarSport 19%.
Tokat United - JaguarSport 0:3