Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dalkılıçlar F.C. Diljen Roni FC
5li defans Tactiek playoff
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 44.1
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Sanfilippo heeft problemen om de bal te vangen. Sanfilippo draait met de bal, schiet en ... Mengüalpoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taşkınalper rent richting de bal. Taşkınalper draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Fontanella geeft een lange en hoge pass. Jezernik kopt de bal weg. Fontanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontanella geeft de bal voor. Jezernik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Enüstün heeft problemen om de bal te vangen. Enüstün met een sublieme pass. Jezernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezernik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Postovan de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Postovan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Enüstün zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jezernik is nu in balbezit. Jezernik haalt uit met een fantastische trap. Bračanov bokst de bal weg.

27e minuut.
Hacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfilippo rent richting de bal. Hacker rent richting de bal. Sanfilippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfilippo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Uğurlu passt de bal in één keer door. Fontanella is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Allikvee. Fontanella moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Fontanella kan niet meer verder spelen. Karacabey komt het veld opgelopen. Craia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jezernik krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

37e minuut.
Postovan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Enüstün zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karacabey is nu in balbezit. Karacabey speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Anaçoğlu geeft een hoge lob. Jezernik is nu in balbezit. Jezernik passt de bal met de wreef. Craia rent richting de bal. Craia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dalkılıçlar F.C. 42%, Diljen Roni FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dalkılıçlar F.C. - Diljen Roni FC 0:0

46e minuut.
Karacabey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pęczak komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Enüstün rent richting de bal. Francia onderschept slim de pass. Francia geeft de bal voor. Taşkınalper bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkınalper draait met de bal, schiet en ... Tundura bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Enüstün verovert de bal door een tackle van achteren. Enüstün probeert naar een medespeler te passen. Jezernik is nu in balbezit. Jezernik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hacker rent richting de bal. Anaçoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Anaçoğlu geeft de bal voor. Uğurlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurlu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jezernik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Anaçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacker verovert de bal door een tackle van achteren. Hacker passt de bal in één keer door. Sanfilippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfilippo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Postovan geeft een hoge lob. Morante kopt de bal weg. Albuşel is nu in balbezit. Craia onderschept slim de pass. Craia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Daar is Sanfilippo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu met een sublieme pass. Uğurlu is nu in balbezit. Uğurlu schiet op doel. Bračanov bokst de bal weg.

82e minuut.
Postovan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Uğurlu met een snelle inworp. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalkılıçlar F.C. - Diljen Roni FC 1:0

84e minuut.
Morante probeert naar een medespeler te passen. Daar is Enüstün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enüstün met een sublieme pass. Jezernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezernik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dalkılıçlar F.C. 44%, Diljen Roni FC 56%.
Dalkılıçlar F.C. - Diljen Roni FC 1:0