Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.02
  • Stadion: Vodafone Park
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10544
BEŞİKTAŞ tukelspor
eski Tactiek 5-3-2
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
49.8 gemiddelde waardering 62.8
adequate Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Zichella geeft een lange en hoge pass. Tekpar rent richting de bal. Tekpar probeert naar een medespeler te passen. Zichella rent richting de bal. Zichella draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BEŞİKTAŞ - tukelspor 0:1

10e minuut.
Zichella bereikt de bal nog maar net als eerste. Hohl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zichella is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wrzesień zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zichella springt en kopt de bal. Bianchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bianchi niet meer kan verder spelen. Bártů komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Wrzesień rent richting de bal. Wrzesień passt de bal in één keer door. Zichella rent richting de bal. Zichella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BEŞİKTAŞ - tukelspor 0:2

24e minuut.
Uranga Luluaga rent richting de bal. Barışkan verovert de bal door een tackle van achteren. Barışkan probeert naar een medespeler te passen. Zichella is nu in balbezit. Zichella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Tekpar de bal. Tekpar passt de bal zonder na te denken. Viljanti rent richting de bal. Viljanti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Munišić geeft de bal voor. Barışkan verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mena met de inworp. Munišić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Manavoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Viljanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljanti met een sublieme pass. Butuşan rent richting de bal. Butuşan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BEŞİKTAŞ 64%, tukelspor 36%.
BEŞİKTAŞ - tukelspor 0:2

46e minuut.
Jedliński geeft de bal voor. Akkurt probeert naar een medespeler te passen. Wrzesień probeert naar een medespeler te passen. Viljanti is nu in balbezit. Viljanti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Seta de bal. Zichella verovert de bal door een tackle van achteren. Zichella schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Hohl de bal. Viljanti rent richting de bal. Viljanti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BEŞİKTAŞ - tukelspor 0:3

53e minuut.
Potrzebny met een sublieme pass. Mena probeert de bal met de borst te controleren. Wrzesień probeert naar een medespeler te passen. Viljanti rent richting de bal. Viljanti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Barışkan kopt de bal weg. Wrzesień probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Munišić is nu in balbezit. Munišić geeft een lange en hoge pass. Uranga Luluaga bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
BEŞİKTAŞ - tukelspor 1:3

59e minuut.
Hohl kopt de bal weg. Wrzesień rent richting de bal. Wrzesień passt de bal in één keer door. Zichella rent richting de bal. Zichella schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Uranga Luluaga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balıkçı. Uranga Luluaga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Munišić met een snel genomen vrije trap. Uranga Luluaga krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Manavoğlu probeert naar een medespeler te passen. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan passt de bal zonder na te denken. Zichella is nu in balbezit. Zichella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Wrzesień met een sublieme pass. Butuşan rent richting de bal. Butuşan passt de bal met de wreef. Viljanti rent richting de bal. Viljanti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BEŞİKTAŞ - tukelspor 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BEŞİKTAŞ 47%, tukelspor 53%.
BEŞİKTAŞ - tukelspor 1:4