Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diljen Roni FC JaguarSport
playoff Tactiek 5-3-2
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 56.5
matig Schieten goed
goed Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Akalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozzini onderschept slim de pass. Bozzini met een sublieme pass. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap. Bračanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bozzini is nu in balbezit. Bozzini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diljen Roni FC - JaguarSport 0:1

21e minuut.
Bozzini kopt de bal weg. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Postovan. Postovan krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Francia geeft een hoge lob. Aaskivi kopt de bal weg. Bozzini is nu in balbezit. Bozzini schiet op doel. Bračanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diljen Roni FC - JaguarSport 0:2

28e minuut.
Fradin kopt de bal weg. Elhadad met een sublieme pass. Aaskivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aaskivi geeft een lange en hoge pass. Wicaksono springt en kopt de bal. Bračanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Postovan geeft de bal voor. Elhadad bereikt de bal nog maar net als eerste. Elhadad passt de bal zonder na te denken. Daar is Wicaksono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wicaksono draait met de bal, schiet en ... Bračanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Fradin onderschept slim de pass. Fradin probeert naar een medespeler te passen. Appugliese met een sublieme pass. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diljen Roni FC 79%, JaguarSport 21%.
Diljen Roni FC - JaguarSport 0:2

61e minuut.
Bozzini passt de bal met de wreef. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono passt de bal in één keer door. Bozzini is nu in balbezit. Bozzini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diljen Roni FC - JaguarSport 0:3

68e minuut.
Fradin bereikt de bal nog maar net als eerste. Elhadad is nu in balbezit. Elhadad passt de bal met de wreef. Bozzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozzini schiet op doel. Bračanov bokst de bal weg.

70e minuut.
Sanfilippo rent richting de bal. Wing Hong onderschept slim de pass. Wing Hong passt de bal zonder na te denken. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Kamodo speelt de bal door. Postovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wicaksono krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diljen Roni FC 80%, JaguarSport 20%.
Diljen Roni FC - JaguarSport 0:3