Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dalkılıçlar F.C. Tokat United
5li defans Tactiek Alt Yapı
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 34.2
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen matig
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Kucsera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucsera geeft een lange en hoge pass. Garai kopt de bal weg. Żurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański schiet op doel. Tundura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Garai is nu in balbezit. Enüstün onderschept slim de pass. Inworp. Garrecht met de inworp. Enüstün geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Beting met een harde bal richting middenveld. Pęczak kopt de bal weg. Daar is Craia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezernik rent richting de bal. Jezernik haalt uit met een fantastische trap. Beting probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Enüstün speelt de bal door. Kucsera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucsera probeert naar een medespeler te passen. Żurański heeft problemen om de bal te vangen. Żurański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalkılıçlar F.C. - Tokat United 0:1

16e minuut.
Craia passt de bal in één keer door. Jezernik rent richting de bal. Gomes begaat een overtreding. Gomes krijgt een gele kaart. Jezernik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pęczak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Beting verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Salamoni geeft de bal voor. Uğurlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Jezernik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezernik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beting trapt de bal weg van het doel. Enüstün kopt de bal weg. Jezernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezernik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dalkılıçlar F.C. - Tokat United 1:1

40e minuut.
Doeltrap. Tundura met een harde bal richting middenveld. Pęczak kopt de bal weg. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia schiet op doel. Beting verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalkılıçlar F.C. - Tokat United 2:1

44e minuut.
Pęczak speelt de bal door. Tanpınar rent richting de bal. Jezernik begaat een overtreding. Jezernik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dalkılıçlar F.C. 39%, Tokat United 61%.
Dalkılıçlar F.C. - Tokat United 2:1

54e minuut.
Pęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęczak geeft een lange en hoge pass. Uğurlu kopt de bal weg. Jezernik rent richting de bal. Jezernik schiet op doel. Beting probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Żurański probeert de bal aan de voet te houden. Enüstün bereikt de bal nog maar net als eerste. Enüstün passt de bal in één keer door. Jezernik rent richting de bal. Jezernik schiet op doel. Beting kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Kucsera met een sublieme pass. Utkualan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morante maakt een afschuwelijke overtreding. Utkualan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kucsera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tundura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Tanpınar verovert de bal door een tackle van achteren. Tanpınar geeft de bal voor. Morante met een sublieme pass. Jezernik is nu in balbezit. Jezernik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pęczak is nu in balbezit. Pęczak passt de bal zonder na te denken. Kucsera rent richting de bal. Craia onderschept slim de pass. Craia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pęczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mitura met een sublieme pass. Pęczak speelt de bal door. Jezernik rent richting de bal. Jezernik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Enüstün geeft een lange en hoge pass. Jezernik kopt de bal weg. Klungelig pakt Salamoni de bal. Jezernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezernik draait met de bal, schiet en ... Beting bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dalkılıçlar F.C. 30%, Tokat United 70%.
Dalkılıçlar F.C. - Tokat United 2:1