Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diljen Roni FC 2101
playoff Tactiek A
48% Balbezit 52%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 55.5
average Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen good


18e minuut.
Klungelig pakt Sardino de bal. Sardino passt de bal met de wreef. Atakol bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakol schiet op doel. Na een snelle pass probeert Postovan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Taşkınalper kopt de bal weg. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz met een sublieme pass. Atakol is nu in balbezit. Atakol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sardino speelt de bal door. Daar is Świerczok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerczok met een sublieme pass. Atakol is nu in balbezit. Atakol schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Sardino passt de bal met de wreef. Barczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczak passt de bal zonder na te denken. Atakol is nu in balbezit. Atakol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diljen Roni FC - 2101 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diljen Roni FC 70%, 2101 30%.
Diljen Roni FC - 2101 0:1

52e minuut.
Daar is Hacker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dąbiewicz onderschept slim de pass. Dąbiewicz geeft een lange en hoge pass. Świerczok is nu in balbezit. Świerczok draait met de bal, schiet en ... Bračanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Sardino probeert naar een medespeler te passen. Barczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Postovan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Postovan krijgt een gele kaart. Barczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barczak neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bračanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Atakol is nu in balbezit. Atakol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diljen Roni FC - 2101 0:2

64e minuut.
Kornai speelt de bal door. Sardino rent richting de bal. Sardino passt de bal met de wreef. Barczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dąbiewicz kopt de bal weg. Koźlik rent richting de bal. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczok rent richting de bal. Świerczok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Atakol onderschept slim de pass. Świerczok is nu in balbezit. Świerczok probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan probeert naar een medespeler te passen. Sardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardino geeft een hoge lob. Albuşel kopt de bal weg. Bračanov bokst de bal weg. Atakol is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Postovan ... Strafschop! Atakol raakt geblesseerd tijdens het duel. Świerczok zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Diljen Roni FC - 2101 0:3

90e minuut.
Andreazzo is nu in balbezit. Duffie is nu in balbezit. Andreazzo onderschept slim de pass. Andreazzo geeft een lange en hoge pass. Sanfilippo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Buzek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diljen Roni FC 83%, 2101 17%.
Diljen Roni FC - 2101 0:3